Hastu Napisano 15 Kwietnia 2014 #143579 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 forum też jest ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143792 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 czy ja napisałem że forum jest nie ważne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 16 Kwietnia 2014 #143796 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ty masz na pewno 16 lat? nie rozumiesz prostego zdania , albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem? napisałeś "jak składam podanie na admina to mam bardziej siedzieć na serwie nie na forum" , i moja odpowiedz forum jest też ważne i też masz na nim siedzieć od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2014 #143800 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Hastu ty się wypowiadasz w każdym podaniu jak leci chociaż na danym serverze nie grasz dołączyłeś niedawno a już spamujesz i wprowadzasz zamieszanie. Nie grasz na danym serverze nie wypowiadaj się, nie wiesz jaki jest gracz a go oceniasz bo na forum jest krótko to znaczy, że na serverze też jakiś debil (za przeproszeniem) i nie ogar, admin musi raz dziennie wchodzić na forum a nie na nim siedzieć cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 16 Kwietnia 2014 #143989 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Wybacz ,że tak napiszę... Lecz wiek czasem nie daje możliwości dojrzałości Z tego co zauważyłem to w gadce masz mniej niż mówi o tym wiek ;/ Admin ma być pewny i opanowany... u Ciebie to brakuje choć inne rzeczy masz na + Niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144511 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem tego samego zdania co mój przedmówca sorry, ale jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Kwietnia 2014 #145214 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Dostaniesz admina na okres próbny nie zmarnuj tej szansy.Pracuj nad sobą nie daj się prowokować. Przypomnę ze funkcja admina jest po to żeby ogarniać serwer ,admin nie czyni cie lepszym od innych graczy pamiętaj o tym .Stale zapoznawaj się z regulaminem ma on być przez Ciebie dobrze znany i opanowany do perfekcji ;p .Powadzenia myślę ze się na tobie nie zawiodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Kwietnia 2014 #145215 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361927 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi