August Napisano 12 Kwietnia 2014 #142172 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam, Mam problem dotyczący automatycznej zmiany broni przy podnoszeniu TYLKO na tym serwerze. Od razu mówię, że mam cfg. tylko do odczytu (próbowałem też na normalnym), userconfig też nie pomaga. Problem jest taki, że mam ustawioną komendą _cl_autowepswitch na 0, więc gdy podnoszę broń, to mi jej nie wyciąga. Gdy wchodzę na serwer wszystko jest normalnie, działa jak ta lala, ale po kilku rundach, już nie działa, tak jakby zmieniało się na 1. Zmiana w czasie gry na 0 nie pomaga, ale jak zrobię reconnect'a, to znowu jest normalnie na kilka rund. Na innych serwerach tego nie ma. Ma ktoś pomysł ock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor #142549 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 @ref. Naprawdę nikt nie wie o co chodzi? Bo grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146700 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Próbowałeś reinstall ? Usunąć cfg i na nowo wgrać ? Może masz konflikt między cfg a usercfg. Mogą być miliony przyczyn i milion rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 23 Kwietnia 2014 #146707 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja tak kiedyś miałem tylko, że od początku mapy miałem na 1 ustawione. Zmieniałem na 0 za każdym razem gdy wchodziłem na serwa. Potem przeinstalowałem cs`a i jak ustawiłem to wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor #146750 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 W sumie zapomniałem o tym temacie. Poczytałem dość sporo o tym w necie i wyszło na to, że mam za dużo komend - setinfo. usunąłem większość i działa. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2014 #146757 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2014 #146758 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi