Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141931 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Niestety chciałbym ogłosić wszem wobec, iż rezygnuję z posady administratora na servie dd#2 , ponieważ jak widać , nie gram już praktycznie w cs 1.6, zacząłem grać w CS:GO i dobrze się w niego gra , dopóki mi się nie znudzi, lub się wystarczająco na niego nie wku***e to wrócę na stare śmieci do 1.6 Pozdrówki dla wszystkich z którymi miałem przyjemność pracować oraz życzę wam powodzenia i sukcesów w dalszym rozwoju sieci oraz pilnowania porządku na serverach ! PS: na pewno z niektórymi jeszcze będę miał przyjemność pograć 5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Kwietnia 2014 #141933 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Cześć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Kwietnia 2014 #141948 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Szkoda, na razie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2014 #141962 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 To nie jest pożegnanie, więc nie wiem po co wy tu piszecie. Zaraz zostaną odebrane Ci uprawnia. Dziękujemy za Współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2014 #141963 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi