Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141931 Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Niestety chciałbym ogłosić wszem wobec, iż rezygnuję z posady administratora na servie dd#2 , ponieważ jak widać , nie gram już praktycznie w cs 1.6, zacząłem grać w CS:GO i dobrze się w niego gra , dopóki mi się nie znudzi, lub się wystarczająco na niego nie wku***e to wrócę na stare śmieci do 1.6 Pozdrówki dla wszystkich z którymi miałem przyjemność pracować oraz życzę wam powodzenia i sukcesów w dalszym rozwoju sieci oraz pilnowania porządku na serverach ! PS: na pewno z niektórymi jeszcze będę miał przyjemność pograć 5 !
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2014 #141962 Napisano 11 Kwietnia 2014 To nie jest pożegnanie, więc nie wiem po co wy tu piszecie. Zaraz zostaną odebrane Ci uprawnia. Dziękujemy za Współpracę.
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2014 #141963 Napisano 11 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
11 Kwi
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Sy[K]uS 1 post
Livio 1 post