Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141610 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Nick: BoSs|h0w?! Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 1 marzec 2014 Czas spędzony na forum: 2 dni Doświadczenie w ocenianiu: No ssy to umiem rozpoznac demko wiem jak odtworzyc to nie będzie problemu raczej Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: No jeszcze nie, ale można byłoby spróbowac ;d Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Ostrzezenia odrobilem na forum a na serwie byłem ;p Dlaczego Ty?: Jestem adminem na dd2#2 .. Oglolnie to chce pomoc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5 h roznie ;p Coś od siebie: Dzięki i czekam na rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141622 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Hmm... ta aktywność forum , obsługiwanie amx jest banalne także dałbyś sobie spokojnie radę . To doświadczenie w ocenianiu też mnie trochę kusi na nie, no cóż, jak narazie masz ode mnie małe TAK. Ekipa UB się z leksza sypie widać więc potrzeba ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2014 #141643 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Wasze głosy w sumie mają zero wartości. Nie piszcie swoich opinii, bo to nie ma najmniejszego sensu. Wszystko w jego rękach jak sobie poradzi, z plikami podesłanym przez Opiekuna UnBan Team'u. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2014 #141739 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Na nie: - za krótko na forum ( od 1.03 ) - mała aktywność - Odtworzyć demko to nie problem, ale rozpisz je potem ;3 - nie kłam, że będziesz od 3-5h jeżeli nawet teraz tyle nie siedzisz ;3 Sorry BosS lubię Cię, ale niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Kwietnia 2014 #142163 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 link z plikami na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Kwietnia 2014 #142218 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361879 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi