Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141238 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 mam taki broblem bo ktoś grał pod moim nickiem w Paintballa i dostał bana za wh a to nie byłem ja i tu jest pies pogrzebany bo ja moge normalnie grać i nic mi o żadnym banie nie wyskakuje bo ja go nie dostał ale nikt mi nie wierzy że to nie ja dostałem tego ban czy powie mi ktoś jak mam to udowodnić że to nie ja bo bardzo mi zależy na funkcji admina na serwerze Paintball a przez ten incydent nie moge jej dostać a ten serwer naprawde jest świetny bo.nie ma celowników i jest to grawitacyjny paintball pomorze mi ktoś pardzo prosze :-) pozdrawiam WSRH D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141265 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie pie**ol głupot ze ktoś grał na twoim koncie bo już dawno miałem to zgłosić na forum że grasz na wh i jesteś w top 1! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Kwietnia 2014 #141287 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379745 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi