Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Walka o powrót :)

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HardeQ

Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, na tej czy poprzedniej sieci bywałem adminem wiele razy.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 [Komendy admina etc.. i pluginy na podstawowym poziomie]

Staż w CS-sie: 7lat

Steam / NonSteam: steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: A dlaczego nie ja? Jestem osobą, która postara się dopilnować porządku na serverze [jak wiemy w przeciągu tygodnia wejdzie może z 3-4 adminów..]. Znam się na tym "fachu" i chciałbym dalej swoją wiedzą i umiejętnościami pomagać graczom.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu od minimalnie godzinki do nawet 4, a jak jest wolne bądź weekend to przewiduje 2-6. [Jestem w różnych porach dnia co sprawia, że ten czas aż takiej wielkiej roli nie gra]

Kontakt: Steam, pw i Ts3 [tylko w konieczności].

jak najbardziej na tak, ostatnio jeden z najaktywniejszych graczy. zgłasza na u@ i steamie a oprócz tego ma poukładane w główce jak na ten wiek ;)

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...