HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2014 #141039 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nick: HardeQ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, na tej czy poprzedniej sieci bywałem adminem wiele razy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 [Komendy admina etc.. i pluginy na podstawowym poziomie] Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: A dlaczego nie ja? Jestem osobą, która postara się dopilnować porządku na serverze [jak wiemy w przeciągu tygodnia wejdzie może z 3-4 adminów..]. Znam się na tym "fachu" i chciałbym dalej swoją wiedzą i umiejętnościami pomagać graczom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu od minimalnie godzinki do nawet 4, a jak jest wolne bądź weekend to przewiduje 2-6. [Jestem w różnych porach dnia co sprawia, że ten czas aż takiej wielkiej roli nie gra] Kontakt: Steam, pw i Ts3 [tylko w konieczności]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Kwietnia 2014 #141060 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Oczywiście na tak. Chłopak jest ogarnięty, pomocny, zna regulamin i na pewno przyda się ktoś taki na stanowisku admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141144 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jak najbardziej na tak, ostatnio jeden z najaktywniejszych graczy. zgłasza na u@ i steamie a oprócz tego ma poukładane w główce jak na ten wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141170 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jestem na tak, poniewaz ostatnimi czasy widzialem go ''duzo'' na serwerze. Chlopak kulturalny i nie bylo na niego zadnych skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 9 Kwietnia 2014 #141266 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jestem na tak chłopak jest miły, ogarnięty zna regulamin był tu kiedyś adminem a teraz jest może 5 adminów którzy wchodzą regularnie na serwer i pilnuje porządku jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Kwietnia 2014 #141274 Administrator Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi