Gargulec Napisano 30 Stycznia 2016 #390881 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; +- Minimum 30h przegrane na serwerze; przegrałem ponad 40 godzin. + - Obowiązkowo aktywne konto steam; Posiadam. + - Posiadanie mikrofonu; -Wzór podania: Nick: Gargulec Wiek: Zbliża się liczba "23" Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, iż będzie ono Spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Dokładnie 11 lat, i 5 dni. Steam / NonSteam: Oczywiście, że Steam. Dlaczego Ty: Chce pomóc adminom na serwerze, z racji iż jest ich co raz mniej. Codziennie widzę, jak gracze spamują im na chacie, żeby sprawdzili danego gracza; Adminom często to przeszkadza w grze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, i mej chęci do gry. Zazwyczaj poświęcam od dwóch, do trzech godzin dziennie. Kontakt: a) Steam B) Forum c) Fb. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Gargulec/91.224.117.30:27050/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. ======= Edit: Nie za wcześnie nigdy na podania . ======= Edit2: Będę miał bardzo słabą aktywność na serwerze przez okres 2-tyg . ======= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 31 Stycznia 2016 #391115 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ja jestem na TAK ;D -znany na serwie -miły -ogarnięty -wiek -godzinki -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 31 Stycznia 2016 #391170 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Nie nie nie nie nie!!!!! ZART !!! Jestem na TAK TAK TAK XDD: +Steam +gt spoko +aktywny +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4U4K4 Napisano 31 Stycznia 2016 #391186 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 -wchodzisz co dziennie na forum. -Pokazujesz sie dzieki temu wiecej osob cie zna. Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 31 Stycznia 2016 #391194 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Na tak.. Ale jak jeszcze raz zrezygnujesz tak szybko to nwm co Ci zrobie.. Steam Aktywny Zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 31 Stycznia 2016 #391239 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak +steam +kultura +amx +staż +zgłasza cheaterów +wymagania Proszę Cię jednak abyś znowu nie rezygnował ;d Pozdrawiam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 31 Stycznia 2016 #391268 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Masz moje błogosławieństwo Jak miałeś admina to ogarniałeś coś Ino nie zrezygnuj... znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FilskY ツ Napisano 31 Stycznia 2016 #391441 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak +wiek +steam +doświadczenie +aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 1 Lutego 2016 #391668 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jestem na Tak -Znany na serwie i lubiany -Steam -wiek -Znajomość AMX -Staż Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2016 #388502 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Przepraszam, że się wtrącę, nie mam nic do Ciebie, jednak uważam, że podanko za szybko http://multi-head.pl/index.php/topic/81672-4fun-rezygnacja-gargulec/dosyć niedawno zrezygnowałeś, powinieneś trochę odczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milek :D Napisano 5 Lutego 2016 #393950 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 NA TAK , wiek , steam , dużo gra . Pomoc na serwerze się przyda tym bardziej jeśli pomagają ogarnięte osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lutego 2016 #396809 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: teraz potrzebujemy aktywnych adminów Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi