Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2014 #140576 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam, mam taki niecny pomysł : żeby wgrać plugin , który uniemożliwi reconnecty. Zalety:1) nikt nie zagra 2 razy w 1 rundzie - co jest niedorzeczne 2) nikt nie zwiększy sobie ilości pieniędzy 3) pozwoli na pokazania prawdziwych statystyk gracza w trakcie trwania mapy P.S tutaj pare ciekawych funkcji jakie można ustawić NO RETRY 1.16 Plugin by Priski Usage : kicks and/or notifies users if they use retry, admins with ADMIN_IMMUNITY flag are not affected. CVARS : amx_retrytime - time in seconds to determine if retry was used ( default: 60 ) amx_retrykick - set to 1 if you want to kick retry users ( default: 0 ) amx_retryshow - set to 0 if you want to disable public announces about use of retry ( default: 0 ) amx_retrychat - show usage in playerchat ( default: 1 ) amx_retrymsg - message which is displayed after reconnect to user ( default: "No retry allowed here, %s" ) * amx_retrykickmsg - reason when kicked ( default: "DO NOT USE RETRY COMMAND" ) amx_retrychatmsg - message in playerchat ( default: "%s was kicked: reconnect in %t seconds" ) * pozdrawiaaaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 8 Kwietnia 2014 #140618 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 moim zdaniem pomysł jest niedorzeczny jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Kwietnia 2014 #140722 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 jestem na nie ,gracze którzy lecą na fragi /rs jest dla nich jak dla Barcy Messi <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2014 #140730 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja jak najbardziej na tak, drażniące jest to ciągłe reconnectowanie, typ pada na starcie, wchodzi i bierze sobie broń i gra jak gdyby nigdy nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 8 Kwietnia 2014 #140797 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Również na Tak. Skoro ktoś zginął to zginął, a nie gra 2 razy w tej samej rundzie. Jak najbardziej na TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Kwietnia 2014 #140798 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 wiadomo ze /rs lepszy niz rc. jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2014 #140806 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 oo nie, moje reconnecty hahah, oczywiście jestem na tak, mimo, że tego używam to się przyda, bo bardziej denerwuje mnie jak ktoś używa reconnectów jak go zabije, niż to, że ja zginąłem na początku rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Kwietnia 2014 #140817 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 jasne że tak samo reconnecty dla mnie jest zwykłym oszukiwaniem padł bo raszował osłabił team proste wiec z jakiej paki ma grac w tej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Kwietnia 2014 #140821 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Na dniach postaramy się przetestować plugin i jeśli wszystko będzie współgrać, zostanie on na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Kwietnia 2014 #140822 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi