#RELOP Napisano 7 Kwietnia 2014 #140422 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 W zabawie zgadujemy kto to napisał lub powiedział. Kto 1. udzieli poprawnej odpowiedzi, dostaje +. "Na tym zdjęciu bardzo ładnie wyszło to drzewo" Wiecie kto to napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140424 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 FreeZe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor #140426 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Plusik. Teraz trudniejsze dużo.. Średnia wiekowa adminów na serwie jest taka że aż pedofil się ślini. Podpowiem, że odpowiedz jest w dziale JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140427 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Holidays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140475 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 SerGiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor #140598 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Plusik dla Cwaniaka. Napisał to Sergiej "To ja Wam dam przepis na domowy smalec. Żarłbym go bez przerwy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Kwietnia 2014 #140617 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Kwietnia 2014 #140632 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A i, że to ty tylko zadajesz te pytania? Słaba strasznie zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2014 #140640 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Powinno być że ten kto dobrze odgadnie pisze pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor #140641 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A i, że to ty tylko zadajesz te pytania? Słaba strasznie zabawa. Napisałem tak "W zabawie zgadujemy kto to napisał lub powiedział. Kto 1. udzieli poprawnej odpowiedzi, dostaje +." Pytanie może KAŻDY NAPISAĆ, JEŻELI POPRZEDNIE ZOSTAŁO ODGADNIĘTE I NIE MA NOWEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Kwietnia 2014 #140646 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Czyli odgadlem zaraz wstawie pytanie "Ja chcę tą 3 paczkę na ODD2 ! " powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczurek Napisano 8 Kwietnia 2014 #140685 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Sorry za offtop ale apropo zgadywania kto to powiedział znam dobry kawał ;D Powiem wam teraz zagadkę i kto odpowie na nią prawidłowo będzie miał jutro wolny dzień - powiedziała pani do dzieci w klasie. - Zagadka brzmi następująco: Kto powiedział, "jeżeli chcecie aby Ameryka zrobiła coś dla was, musicie zrobić coś dla Ameryki"? - John F. Kennedy - odpowiedział jeden z chłopców. - Bardzo dobrze - pochwaliła nauczycielka - Możesz jutro nie przyjść do szkoły - Ale proszę pani ja jestem Żydem i moi rodzice na pewno nie pochwaliliby tego pomysłu. - W takim razie dam szanse innemu dziecku i zadam jeszcze jedną zagadkę - powiedziała pani. - Kto powiedział: " I had a dream..."? - To był Martin Luter King - odpowiedział drugi chłopiec - Brawo! Masz jutro wolny dzień. - Ale proszę pani ja również jestem Żydem i moi rodzice także nie pochwala tego. Jasiu siedząc w ostatniej nie mógł już dłużej wytrzymać i krzyknął: - Pierdoleni Żydzi! - Kto to powiedział?! - zawołała pani - Adolf Hitler "Mein Kampf", do zobaczenia pojutrze! - odkrzyknął Jasiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Kwietnia 2014 #141538 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 @ref i powtarzam pytanie " ja chce tą 3 paczkę na ODD2 ! " ~ podpowiedź : Napisała to dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 28 Kwietnia 2014 #148425 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Zielona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Kwietnia 2014 #148438 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Nareszcie ktoś coś napisał trafione, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi