Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2014 #140242 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Proponowalbym wprowadzic stare misje ktore byly a te usunąc dlatego ze to nie jest do wykonania bo np nikt talibem nie gra a choraym malo kto nie ma taakiej klasy jak ninja a w misji pisze zabij iles tam ninji ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Kwietnia 2014 #140609 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie ma żadnych misji oprócz /wyzwania. Stare misje można było bez problemu bugować i dlatego w 2-3 dni po resecie leciały takie lvl'e na serwerze, dlatego raczej nie wrócą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Kwietnia 2014 #140665 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Mimo wszystko mi się w opór tamte misje podobały Jeżeli znajdzie się jakieś obejście tych bugów to jestem za przywróceniem ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Kwietnia 2014 #140883 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Misje dobre tylko bug jest problemem. Moze uda sie je naprawic . Sytuacja miala podobne miejsce na cod 200 i jakos tam podolali, wiec tutaj tez jest to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #140904 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Spoko . Chodzi mi tylko o misje bo fajne Byly ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141394 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jestem przeciwny temu pomysłowi gdyż takie misje łatwo zbugować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi