Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #139975 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 [align=center]Program, którym się posługujesz: Adobe PhotoShop CS6, GIMP. [/align] [align=center]W czym się specjalizujesz: Avatary/Sygnatury/Szablony stron www. [/align] [align=center]Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: 2 lata [/align] [align=center]Kilka Twoich prac: [/align] [align=center] [/align] [align=center]1.[/align] [align=center] [/align] [align=center]2. [/align] [align=center]3. [/align] [align=center]4. [/align] [align=center]5. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Kwietnia 2014 #139976 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Na nie Za szybko, dopiero wbiłeś na sieć i już podanie. Najpierw pokaż że Ci zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Kwietnia 2014 #139977 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Prace fajne, na dobrym poziomie ale ta Rejestracja. Jestem neutral z powodu stażu troche za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Kwietnia 2014 #139978 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Prace fajne, na dobrym poziomie ale ta Rejestracja. Jestem neutral z powodu stażu troche za szybko Sory za 2 posty. Telefon mi sie wyłączył i wysłało drugi raz jak możecie to usuncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Kwietnia 2014 #139982 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Daj się nam poznać i ponownie złóż podanie jestem obecnie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Kwietnia 2014 #139984 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No prace ładne. Trochę za krótko jesteś z nami więc neutral, ale jak pobędziesz z nami dłużej i dasz się poznać to będziesz miał moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Kwietnia 2014 #139997 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Na nie. Podanie to Twój pierwszy post, nie zrobiłeś ani jednego zlecenia. Jak na dwuletni staż robisz bardzo słabe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Kwietnia 2014 #140003 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Twoje prace są bardzo fajne tylko dopiero co się zarejestrowałeś. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2014 #140009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jestem na nie, staz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #140010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Najpierw się wykaż i pokaż nam, że chęć pełnienia funkcji grafika nie jest chwilową zachcianką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Kwietnia 2014 #140011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361810 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi