Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139499 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mam 130+ lv 201 inta i to juz koniec ? tylko 200 inta ? , rakiety tej klasy to jedyny atut nic innego nie ma zabieram okolo 285 hp czasami nie udaje sie zabic na 1 raz , wybrałem tą klase by mscić sie na plutonowych , ale oni dalej wygrywaja zabierajac 500 hp moze dało by sie zwiekszyć inta do 250-300 ? I jestem zainteresowany kupnem klasy premium tylko nie wiem gdzie sie zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Kwietnia 2014 #139507 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jakbyś nie zauważył chorąży ma 3 rakiety, a plutonowy 1. Co to za sens jakby jeszcze chorąży miał więcej int ? A jeszcze co do chorążego również byłbym za lekkim osłabieniem. http://multi-head.pl/sklep/ a tu masz zakładkę o kupno klasy premium, jeżeli chcesz kupi przelewem napisz do któregoś z h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Kwietnia 2014 #139515 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 1. Klasę premium kupujesz w zakładce "sklep" na forum. 2.Masz 3 rakiety i często perk dający 2 duchy, to lata wszędzie i jest ogromnie upierdliwe. Ledwo się idzie ruszyć, a już dostajesz z rakiety, która zadaje ok. 300 hp.. No i ty chcesz Power Up'a dla chorążego? Nie żartuj.. Mam 60lvl i pakując wszystko w hp mam go mniej niż ty uderzasz z 1 rakietki przez co ja jak i większość graczy poniżej 100lvl padamy na JEDNĄ rakietkę. 3. Plutonowy był osłabiany ze statami i do jednej rakiety, więc nie wiem o czym ty mówisz W przeciwieństwie do kolegi jestem za osłabieniem chorążego gdyż ostatecznie jest lepszy od 3/4 klas premium Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2014 #139522 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 he, ja to widziałem z 2 strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Kwietnia 2014 #140610 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 GoPro no niestety coś za coś. I tak jest to bardzo mocna klasa na wyższym lvl'u. A przecież zwykła klasa nie może być o wiele mocniejsza od premki. // Myślę, że HardeQ ma rację, tak więc zamykam. Jeżeli ktoś będzie miał coś do dodania niech zwróci się do moderatora bądź jakiegoś admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Kwietnia 2014 #140664 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Temat jest w ogóle absurdalny i do zamknięcia. Prędzej do osłabienia pójdzie Chorąży niż dostanie Power Up'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi