Skocz do zawartości

Chorąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 130+ lv 201 inta i to juz koniec ? tylko 200 inta ? , rakiety tej klasy to jedyny atut nic innego nie ma zabieram okolo 285 hp czasami nie udaje sie zabic na 1 raz , wybrałem tą klase by mscić sie na plutonowych :) , ale oni dalej wygrywaja zabierajac 500 hp moze dało by sie zwiekszyć inta do 250-300 ?

I jestem zainteresowany kupnem klasy premium tylko nie wiem gdzie sie zgłosić.

Jakbyś nie zauważył chorąży ma 3 rakiety, a plutonowy 1. Co to za sens jakby jeszcze chorąży miał więcej int ?

A jeszcze co do chorążego również byłbym za lekkim osłabieniem.

http://multi-head.pl/sklep/ a tu masz zakładkę o kupno klasy premium, jeżeli chcesz kupi przelewem napisz do któregoś z h@.

1. Klasę premium kupujesz w zakładce "sklep" na forum.

2.Masz 3 rakiety i często perk dający 2 duchy, to lata wszędzie i jest ogromnie upierdliwe.

Ledwo się idzie ruszyć, a już dostajesz z rakiety, która zadaje ok. 300 hp.. No i ty chcesz Power Up'a dla chorążego? Nie żartuj.. Mam 60lvl i pakując wszystko w hp mam go mniej niż ty uderzasz z 1 rakietki przez co ja jak i większość graczy poniżej 100lvl padamy na JEDNĄ rakietkę. 

3. Plutonowy był osłabiany ze statami i do jednej rakiety, więc nie wiem o czym ty mówisz :)

W przeciwieństwie do kolegi jestem za osłabieniem chorążego gdyż ostatecznie jest lepszy od 3/4 klas premium :)

Pozdrawiam

GoPro no niestety coś za coś. I tak jest to bardzo mocna klasa na wyższym lvl'u. A przecież zwykła klasa nie może być o wiele mocniejsza od premki.

// Myślę, że HardeQ ma rację, tak więc zamykam. Jeżeli ktoś będzie miał coś do dodania niech zwróci się do moderatora bądź jakiegoś admina .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...