Rekinek Napisano 30 Stycznia 2016 #390653 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nick: MoJooooo IN ATTACK Wiek: 21 lat Doświadczenie (w byciu adminem): ogarniam nie dygajcie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat na steam. no stam nie licze Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: nigdy nie grałem na czitach .. myślę , że jakiś opór stawiam podczas gry .. nie lubię cziterów i likwiduje ich bez żadnych skrupułów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dwie trzy cztery ??? zależy jak leży .. Kontakt: kontakt Steam link do game tracker : http://www.gametracker.com/player/MoJooooo%20IN%20ATTACK/80.72.43.106:27027/ Dajcie mi szanse chociaż na próbę a udowodnię , że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2016 #390857 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Jestem na tak. Widać go często na serwerze, ogarnia, duży staż w cs. Da sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 31 Stycznia 2016 #391284 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Widzę, że ludzie się nie wypowiadają więc ja się wypowiem. Brak wypowiedzi spowodowany jest jak mniemam tym iż, gracz owszem obecny na serwerze ale nie przypominam sobie aby zgłaszał coś na u@ , jego owszem ludzie zgłaszają. Niby jest ale nikt nie wie co sobą reprezentuje. Więc jak na razie jestem neutralny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FilskY ツ Napisano 31 Stycznia 2016 #391451 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jestem na tak. +wiek +steam +doświadczenie +aktywność na serwerze (GT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 1 Lutego 2016 #391820 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Zapraszam graczy i resztę adminów do wypowiedzi, bo widzę, że zaglądacie w temat a wypowiedzi brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 1 Lutego 2016 #391838 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Aktywność poprawiona, zgłoszenia u@/steam. Zobaczymy czy slownictwo utrzymasz na wodzy i będziesz dawał przykład graczom - jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 1 Lutego 2016 #392040 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 + aktywność na serwerze + jakiś opór jest okres próbny jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 2 Lutego 2016 #392210 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jeśli aktywność poprawisz i będziesz taka utrzymywał to szansę na czas próbny można dać . Nie poddajesz się z podaniami, dlatego można zobaczyć jak się będziesz sprawował jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Lutego 2016 #393537 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Jest to Twoje kolejne podanie i widzę, że Ci zależy. Jednak Twoja wcześniejsza aktywność była praktycznie zerowa. Podania nie odrzucam a zamykam na okres 14'tu dni. Jeżeli zobaczę, że Ci zależy i będziesz cały czas aktywny to podanie od razu zaakceptuje, jeśli jednak Twoja aktywność będzie słaba to podanie odrzucę. Także Mojo wykaż się i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Lutego 2016 #393968 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Przykro mi ale niestety kolejny raz musimy odrzucić Twoje podanie. Już nie chodzi o Twoją grę "w kratkę" ale o brak kultury na serwerze. Wczoraj Cię nie zbanowałam bo po tym jak zwyzywałeś kolesia to chciałam usłyszeć i nagrać więcej Twoich ciekawych wiązanek (cytować nie będę) ale Mekintosz nie wytrzymał i wyłapałeś banika od Niego Powinieneś się liczyć z tym, że chcąc być adminem trzeba się czasem pohamować i trzymać język za zębami a nie walić na mikro epitetami w stronę innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Lutego 2016 #393969 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi