JNSRR Napisano 2 Kwietnia 2014 #138417 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Stworzyłem nie oficjalną gildię M-H Jeżeli chcecie dołączyć szukajcie gildii "TerraAtack", lub skontaktuj się z "KPRP" (battle.tag:KPRP#2533) Wymagania nie dotyczą graczy m-h Wymagania na razie usunięte, niech gracze się zejdą Razem zbudujemy potęgę w Diablo III @down okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Kwietnia 2014 #138418 Administrator Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli będę zamierzał grać w Diablo 3 znowu to pewnie się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor #138452 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli będę zamierzał grać w Diablo 3 znowu to pewnie się zgłoszę Aquax na przyszłość dało by się zorganizować jakiś dział dla nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138918 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zyjcie panowie nikt nie gra z m-h w 3 ? Zapro wyslane JNSRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138924 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Z działem nie będzie problemu, jednak o ile pamiętam diablo miało już swój osobny dział, który był martwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Kwietnia 2014 #138991 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ok, zimeczki powiedzcie mi najpierw jak odblokować skrzynkę odbiorczą Po za tym można ugadać terminy kiedy będziemy mogli ostro napierdzielać w d3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor #139172 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ok, zimeczki powiedzcie mi najpierw jak odblokować skrzynkę odbiorczą Po za tym można ugadać terminy kiedy będziemy mogli ostro napierdzielać w d3 Albo masz pełną, oczyść ją (z wiadomości). Z działem nie będzie problemu, jednak o ile pamiętam diablo miało już swój osobny dział, który był martwy. Rozhulamy go CO do klanu, na razie nie ma wymagań i każdego akceptuję a jeżeli wysyłacie prośbę o dołączenie piszcie nick w diablo III w tym temacie. [align=right] Pozdrawiam JN$RR [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Kwietnia 2014 #140138 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Widzę dział DIII za bardzo nie rozbudowany jest na tej sieci, ale każda inicjatywa reklamy jest dobra. W sumie widząc aprobatę H@, to może stać się oficjalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor #140638 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hmmm, jeżeli by się zrobił dla "nas" dział, więcej osób by się tym zainteresowała. Nie wiem tylko czy przyjmować wiarę zewnątrz z +1 Paragon, czy od danego dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182068 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Hmmm, jeżeli by się zrobił dla "nas" dział, więcej osób by się tym zainteresowała. Nie wiem tylko czy przyjmować wiarę zewnątrz z +1 Paragon, czy od danego dmg. Nabic pierwszych paragonow (do ~~150) to gora tydzien ;p + znalezienie jako takiego gearu ;p. Narysuj mi co nie co o tym klanie tzn ilosc klanowiczow jakies sensowne paragony jakie rifty trzepiecie itp, osobiscie gram krzyzem jako mainem w holy mam 2m statystycznego dpsu + 380 paragonow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi