Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138248 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam. Chciałem się z Wami gorąco pożegnać. Dzięki za możliwość budowania redakcji z tak fajną i zaangażowaną ekipą. Powiem szczerze, że bardzo tęsknie za ludźmi z kanału 10. Jednak Nasze drogi się rozeszły... Pozdrawiam wszystkich, bo zawsze mogłem na Was liczyć. Wsparcie komentarzami bądź like, w pisanych przeze mnie tekstach, zawsze motywowało mnie do pracy i widziałem w tym wszystkim sens. Szczególnie pozdrawiam osoby które mnie nie lubią, czy też ja nie pałam do nich sympatią. Na sam koniec jednak warto się pojednać. Bawcie się dobrze. Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Kwietnia 2014 #138250 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Prima aprilis ? Na razie do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138251 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie ma Cię chyba co przekonywać do powrotu. Jeśli uważasz, że tak będzie lepiej dla Ciebie to bywaj. Dzięki za danie mi szansy jako Redaktor i za wyróżnienie 3Maj się, powodzenia w życiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Kwietnia 2014 #138255 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Uprzedzam ja się w to nie angażowałem, nikogo nie robię w konia. OST co do tego nie wiem czy to żart czy poważnie piszesz, ale jeśli tak to szkoda, ekipa się powoli wykrusza. Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138215 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie wiem czy mam w to uwierzyć, czy nie no ale jeśli naprawdę, to musze Cie pozegnac. Dziękuje, że dałeś mi szanse abym została tu Redaktorką. Narazie! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138271 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Narazie trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2014 #138275 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Szkoda ;c 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 1 Kwietnia 2014 #138284 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mam nadzieję, że odezwiesz się czasem Powodzenia ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Kwietnia 2014 #138296 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie żegnam się z Tobą bo mamy ciągle kontakt, ale jednak w tym co napisałeś jest prawda. ) Mordoo. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138300 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Prima Aprilis napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 1 Kwietnia 2014 #138323 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No niestety ekipa się rozpadła, ale pamiętaj, że zawsze możesz wpaść na ts i pogadać. Ogólnie to szkoda, że nie będziesz już pełnił funkcji Redaktora naczelnego bo twoje teksty od zawsze bardzo miło się czytało. No cóż, jeżeli tak zdecydowałeś to życzę ci powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Kwietnia 2014 #138327 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2014 #138635 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Niestety... Funkcja redaktora była dla Ciebie. No cóż żegnam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 2 Kwietnia 2014 #138638 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Powodzenia. Szkoda troche. Redakcja byla widoczna za "Twoich" czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2014 #138639 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 3maj się Wiedz, że jesteś tu mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Kwietnia 2014 #138640 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cześć. Nie zapomnij nas odwiedzać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Kwietnia 2014 #143238 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi