Skocz do zawartości

Cichy zabójca

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Witam!

Piszę w sprawie zmian u cichego zabójcy. Generalnie chodzi mi o odrodzenie się z małą niewidocznością, a perk jakim jest NanoSuit. Niestety te 2 rzeczy kolidują ze sobą,przez co perk nie ma racji bytu u cichego,a biorąc pod uwagę wytrzymałość to już w ogóle nie opłaca się go mieć. Niby nic wielkiego,ale może łatwo i skutecznie zepsuć taki perk,więc proszę o ten lekki "lifting".

Pozdrawiam

Mavers.

Napisano

Może być i zniesienie,lub zmienienie tego na jakiś inny bardziej przydatny bonus. Jeżeli chodzi o zamianę to pojawia się pytanie,na jaki? I tu jest trochę problem,pewnie coś się wymyśli,a jeżeli łatwiejsze jest po prostu usunięcie tego,to proszę tak zrobić. 

Pozdrawiam!

Napisano

powiem tak nie każdy gra premka zabójcą i nie każda klasa odradza się z mała niewidocznością i teraz moje pytanie po co zmieniać coś co nie koliduje z większością rzeczy... masz szanse na odrodzenie się a nie odradzasz się za każdym razem a nano może mieć każda klasa więc nie widzę problemu jaki został napisany... tak na marginesie nie nabijaj postów... odp i bardziej wyjaśnij co Tobie nie pasuje edytując swój post...

Napisano

Mu nie chodzi o premium "Zabójca" tylko o klasę "Cichy Zabójca".

Każda klasa ma jakąś wadę, jak widzisz po prostu nanosuit nie jest dla Ciebie [tak czy siak to marny perk]. Umiejętności często kłócą się z perkami, ponieważ perki to tylko dodatki do nich. Zdarza się, że niektórzy mają wbudowaną umiejętność jaka jest w perku, a zdarza się, że umiejętność koliduje z perkiem, niestety na niekorzyść gracza.

Jest tak na każdym serverze COD, wątpię by było to poprawiane w tym jednym, konkretnym przypadku.

Pozdrawiam.

Napisano

Np. Czołgista czy strzelec wyborowy mają wbudowany bezlik i ten perk nie ma u nich racji bytu. Niektóre perki są po prostu bezużyteczne dla poszczególnych klas.

Myślę, że wszystko wyjaśnione.

Tak więc zamykam.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...