Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136483 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Można tak zrobić że gdy jestem na spekcie i oglądam jakiegoś gracza i jest pokazane Klasa,Doświadczenie,Poziom,Perk żeby też pisało w jakim jest Klanie . Myślę że to nie jest głupi pomysł. Wzór: Klasa: Doświadczenie: Poziom: Perk: Klan: Pomogłem daj + nie pomogłem daj - płakać nie będę ;D kolor czerwony dla H@ - upomnienie // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Marca 2014 #136505 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ciekawy pomysł. Jestem za wprowadzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136543 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja również . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 28 Marca 2014 #136559 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 a ja się pytam po co chcecie widzieć klan?? poziom klase i perk widać jest kto jaki ma tylko pierw trzeba chwile zagrać i potem na specta zejść, mi się wydaje że to trochę nie ma sensu;p (odp. daj edytując profil) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136562 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zgadzam się z ProSatankiem ... pogra się chwilę i wszystko jest widoczne. a wgrywanie specjalnie dla tego pluginy było by tylko to ze serwer byśmy zamulili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136563 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi