Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Można tak zrobić że gdy jestem na spekcie i oglądam jakiegoś gracza i jest pokazane Klasa,Doświadczenie,Poziom,Perk żeby też pisało w jakim jest Klanie . Myślę że to nie jest głupi pomysł. Wzór: Klasa: Doświadczenie: Poziom: Perk: Klan: Pomogłem daj + nie pomogłem daj - płakać nie będę ;D kolor czerwony dla H@ - upomnienie // ProSatanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ciekawy pomysł. Jestem za wprowadzeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ja również . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 a ja się pytam po co chcecie widzieć klan?? poziom klase i perk widać jest kto jaki ma tylko pierw trzeba chwile zagrać i potem na specta zejść, mi się wydaje że to trochę nie ma sensu;p (odp. daj edytując profil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Zgadzam się z ProSatankiem ... pogra się chwilę i wszystko jest widoczne. a wgrywanie specjalnie dla tego pluginy było by tylko to ze serwer byśmy zamulili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...