Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Nick: K utahontaz / Sasiu Wiek: 23 lata Doświadczenie (w byciu adminem): P osiadałem przez długi okres admina na serverowni freeshot. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 /10 Staż w CS-sie: P arę lat oczywiście z przerwami ( nie jestem w stanie wskazać dokładnej daty ) Steam / NonSteam: S team Dlaczego TY .!: D laczego ja.. hmm . Nie sugeruje byście akurat wybrali mnie z puli 'chętnych'. Po prostu byłem adminem na innych serverach, gdzie ludzie podchodzili do mnie pozytywnie nastawieni w kwestii mojej "pracy" włożonej w utrzymaniu servera na godnym poziomie. Chciałbym pomóc w rozwoju servera oraz co należtye pomagać innym graczom w celu likwidowania nieuczcciwych graczy . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: T o też wszystko zależy od chęci, wolnego czasu. Niekiedy godzine, a niekiedy 5. Nie jestem jakimś tam nałogowym graczem - być może z tego wyrosłem. Kontakt: g adu gadu 5662412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Na NIE. - nie widziałem cię na serwie ani razu - konto do podania - zaledwie 1h przegranych na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Na nie Konto na podanie itp. Nie wiem po co te podanie w ogóle składasz jak wiesz że nie spełniasz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Na nie dołączyłeś dziś nigdy nie widziałem Cię na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...