Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Nick cheat`era: MAGNEZ Godzina, data zdarzenia: 23.10 Mapa: west Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): od początku - http://www29.zippyshare.com/v/85596374/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:1808626293, to jest ze statusu, ale gracz ma zmienne ip Uzasadnienie: wh, nie rozpisuję bo ewidentne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Daj możliwość wypowiedzieć się innym adminom , a nie tylko ty się wypowiedziałeś i dałeś bana z którego sobie nic nie robię bo w ciągu 10sekund uzyskałem nowy adresIP i mogę wbić lecz nie będę wbijał na aktywnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Dałem Ci bana bo mam takie prawo, przedstawiłem dowód to czekaj chwilę zobaczą je Ci co powinni i ocenią, czyste to wrócisz do gry, skoro tak sądzisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Na demku sa takie akcje ze info to od kolegi obok chyba masz ... Według mnie spaliłeś sie w cholerę ... a Ty kolego czytaj ze zrozumieniem to dział dla UBT - jeszcze raz tu napiszesz i ostrzeżenie dostaniesz teraz daje upomnienie // ProSatanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ciśnie wh na żywca i nawet sięnie kryje ban zostaje //zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...