Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136177 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Program , którym się posługujesz: Photoshop, Photoscape W czym się specjalizujesz: Awki i Sygny Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: 1 Rok i kilka miesięcy Kilka Twoich prac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136181 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Przykro mi ale znalazłem te prace na internecie. WIelkie Nie za oszustwo, raz 4-5 lat grafiką a teraz rok z przerwami. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136186 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Na wielkie nie: -slabe prace -kultura... -spamujesz postami w zleceniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136199 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Na nie: - słabe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Marca 2014 #136201 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jestem na małe NIE tylko dlatego, że 3 prace są z Ronaldo. Takie prace nie będą odpowiadać naszym użytkownikom. Oglądaj poradniki, ćwicz i złóż podanie za miesiąc-dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Marca 2014 #136210 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dodałeś napis coś tam rozciagnąłeś porozmazywales i zadowolony może jakiś inny rodzaj prac niż Ronaldo którego nie lubie za jego lansy i asasina w którego nie wiem co chodzi . A tak na poważnie to popracuj jeszcze pokaz ze jestes bardzo aktywny w dziale grafiki, pododawaj fajnych efektów i wtedy składaj podanie tylko żebyś nie zrezygnował. Powodzenia na razie neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Marca 2014 #136217 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To nie są Twoje prace... Na nie, spamujesz w dziale ze zleceniami, prace robisz nie tak jak pisze w zleceniu. Ostatnio pisałeś, że zajmujesz się tym 4-5 lat, a teraz rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Marca 2014 #136218 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Po 1 nie Twoje prace. Po 2 jeśli chcesz ubiegać się o rangę grafika odrób pkt. ostrzeżeń bo widzę, że je kolekcjonujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2014 #136223 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361812 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi