Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136149 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Hejka, ostatnio był zaktualizowany RS i tu pojawił się problem. O ile z wcześniejszymi było przyjemnie o tyle te nowe są strasznie męczące. Dlaczego? Są za długie. Powinny być max. 3-4 sekundy a nie tak jak jest teraz bo np. na takim DD2 jak zacznę sprintem walić to RS jeszcze gra jak już jestem przy gali... Druga sprawa jest dosyć dziwna. Gdy wbijam na serwa to mnie laguje... Muszę czekać parę sekund aż można będzie normalnie grać, i w dodatku kursor mi zostaje (muszę 2 razy wciskać "ESC" aby znikł). Dodam, że na innych serwerach nie mam takiego problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 28 Marca 2014 #136488 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zgadzam się z Goscu to trochę wkurzające i kłopotliwe . Każdy gracz po odnowieniu rundy odrazu jest w przeciwnej bazie i zarabia na killach . A jak chodzi o tych lagach to nie wina serwera tylko twojego netu bo w moim przypadku to się nie zdaża. Pozdawiam KeeQ :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136666 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie możliwe, że wina netu bo dobrze chodzi :aggressive: Jak już pisałem tylko na tym serwerze tak mam, na żadnym innym nigdy tak nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2014 #137352 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jest to chyba wina steama ponieważ u większości steamowców chyba tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2014 #139281 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Kwietnia 2014 #142111 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Chciałem dodać, że można już biec przed rozpoczęciem rundy czyli ten sprint na prawym klawiszu myszki. Trochę to denerwuje. Da rade to załatać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142282 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jest dobrze Gra jest szybsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2014 #142377 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Powiem tak. Moim zdaniem rs'y są dobrze ustawione. A jeżeli komuś to nie pasuje to chyba jest wgrana opcja wyłączenia rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #147943 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dokładnie wpisujesz chyba tylko /rs albo /roundsound a pozatym co ci to przeszkadza? a lagi to nie mam pojecia jak na innych nie masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151587 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nie rozumiem o co wam chodzi. Wszystko na serwerze jest dobrze nie ma lagów. Jak ktoś umie korzystać z prawego przycisku myszy to korzysta proste . Jedynie co to admin by się na serwerze przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi