Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136132 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jak w temacie mam problem podczas gry po jakichś 10-15min wyskakuje mi w prawym górnym rogu taki komunikat CL_flush Packet Entities momentalnie dostaje laga fps spadają do 4 .Patrzyłem w necie robiłem wszystko co tam pisało i dalej pojawia się ten problem POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136169 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Gubisz pakiety Eryk, zmień neta, najlepsze wyjście i niestety jedyne (chyba że grasz na dziwnych rate). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136194 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No coś ty ja nie mam jakiejś tam radiówki tylko netia do 20MB a rate mam standard 25000 ,a może problem leży gdzieś w lapku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Marca 2014 #136207 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Problem występuje od dzisiaj? Być może masz chwilowe przeciążenia na linii. Możesz zadzwonić do swojego dostawcy i poinformować ich o tym, wtedy będziesz wiedział więcej. Daj nam znać jutro czy wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136222 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Problem występuje od jakiegoś tygodnia ,dzwoniłem do usługodawcy był nawet typ coś tam popatrzył w lapku ale stwierdził że wszystko z ich strony jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczurek Napisano 27 Marca 2014 #136412 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Mi się tak zdarza gdy zapomnę podłączyć kabla od internetu i laptop leci na wi-fi (ale to rzadko). U mnie ten problem prawdopodobnie występuje, ponieważ mam lekko zniszczoną kostkę rozdzielającą internet od tv i czasem jest przerwa w dostawie internetu. Może taki banalny problem też występuje u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136607 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dobra problem rozwiązany przyczyna była nie z netem lecz po stronie sterownika od karty graficznej //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2014 #136608 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi