Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Mam problem chciałem w Profilu piosenkę z YouTube przenieść do mojego profilu , gdy już wklejłem link piosenki ukazało się , że nie działa . Chcę żebyście opisali mi kro po kroku jak to zrobić proszę was o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Załóżmy, że wybrałeś kawałek i masz do niego linka: Nuta z YT <--- dajmy do testu ten link Jak chcesz w profilu ustawić kopiujesz w miejsce link z YT TYLKO KOŃCÓWKĘ, w tym przypadku =e-U1lj57pv8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...