Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135885 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nick: SoltyS. Wiek: 15,5 prawie 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie byłem adminem ale się staram Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=SOltyS.&Search=Search Dlaczego TY .!:Dlatego iż, jestem kulturalny , pomagam początkującym graczom i znam ortografię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od 1h do 5h dziennie Kontakt: [email protected] Inne uwagi: Jestem przynajmniej 1 raz dziennie na forum. Posiadam Mikrofon Znam regulamin. Jestem bezkonfliktowy i pomagam początkującym graczom. Myślę że szanowni administratorzy dadzą mi szansę. Pozdrawiam Soltys. (Kiedyś Kubason) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 26 Marca 2014 #135896 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Na Wilelkie Nie, bo jezeli pamiec mnie nie myli to grales tu na dwoch nickach i dwa razy dostales ban za gre na wspomagaczach.... nigdy w zyciu nie byles adminem, a znajomosc AMX 8,5? dziwne skoro nie skoro go nie obslugiwales.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135902 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Również jestem na nie, słaba aktywność oraz liczba postów, nie udzielasz się. W dodatku opinia kolegi wyżej (Dzej) daje dużo do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135904 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nie znam Cię na forum się nie udzielasz na serverze też nie wygląda na to abyś chcial mieć admina narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Marca 2014 #135946 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jestem na nie, jesteś aktywny na serverze, ale nie raz byłem świadkiem, że nie potrafisz się zachować. Admin musi dawać przykład, podanko stanowczo za szybko, musisz mnie do siebie przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #135956 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zamykam. Napisz jak będziesz miał już nie będziesz miał tego "prawie 16" tylko 16, dodatkowo godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #135957 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi