Jump to content
Guest

[ODRZUCONE]Podanie o Admina.

Recommended Posts

Guest Guest

Nick: SoltyS.

Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie byłem adminem ale się staram

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5

Staż w CS-sie: 7lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=SOltyS.&Search=Search

Dlaczego TY .!:Dlatego iż, jestem kulturalny , pomagam początkującym graczom i znam ortografię

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od 1h do 5h dziennie 

Kontakt: [email protected]

Inne uwagi:

Jestem przynajmniej 1 raz dziennie na forum.

Posiadam Mikrofon

Znam regulamin.

Jestem bezkonfliktowy i pomagam początkującym graczom.

Myślę że szanowni administratorzy dadzą mi szansę.                                                                            Pozdrawiam

Soltys. (Kiedyś Kubason)

Na Wilelkie Nie, bo jezeli pamiec mnie nie myli to grales tu na dwoch nickach i dwa razy dostales ban za gre na wspomagaczach.... nigdy w zyciu nie byles adminem, a znajomosc AMX 8,5? dziwne skoro nie skoro go nie obslugiwales....

Guest Guest

Również jestem na nie, słaba aktywność oraz liczba postów, nie udzielasz się. W dodatku opinia kolegi wyżej (Dzej) daje dużo do myślenia.

Guest Guest

Nie znam Cię na forum się nie udzielasz na serverze też nie wygląda na to abyś chcial mieć admina narazie na NIE

Jestem na nie, jesteś aktywny na serverze, ale nie raz byłem świadkiem, że nie potrafisz się zachować. Admin musi dawać przykład, podanko stanowczo za szybko, musisz mnie do siebie przekonać. :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...