Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135666 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam Od nie dawna mam steam w cs, chciałem sobie zagrać ponieważ, gram ciągle na NS, ale jak włączyłem cs'a to mam taki problem: [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2014 #135815 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 W grze masz tyle samo? Sprawdź w konsoli czy czasami w fps_max się wszystko zgadza. Jeśli tak, spróbuj usunąć swój config i sprawdzić na domyślnym, być może swój masz zaśmiecony różnymi kombinacjami. Oczywiście o sprzęcie nie będę wspominał, domyślam się, że na ns'ie tych fpsów masz o wiele więcej. Bo jeśli grasz na ciągniku, który z trudem jest w stanie udźwignąć grę na ns'ie, na steamie może być ciężko cokolwiek wycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135826 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Na ns jest wszystko ok, komendy wszystkie wpisałem , na pogorszenie grafiki i na większe fps, ale nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2014 #135912 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Przeinstalowałeś grę? Pamiętaj o usunięciu całej zawartości folderu z grą. Zainstaluj wszystko od nowa i zobacz na domyślnym configu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135915 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tak robilem to wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2014 #135922 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zobacz, podobny temat: http://forum.programosy.pl/bardzo-malo-fps-steam-cs-1-6-vt138770.html . Może u ciebie wina też leży po stronie systemu albo sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #140948 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Też tak miałem, ja usunąłem cs-a i pobrałem jeszcze raz, i jest wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141089 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 To na pewno mi pomożę, DZIĘKI! Można zamknąć, problem jest z kartą graficzną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141121 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi