Guest Guest Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Witam Od nie dawna mam steam w cs, chciałem sobie zagrać ponieważ, gram ciągle na NS, ale jak włączyłem cs'a to mam taki problem: [align=center][/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 W grze masz tyle samo? Sprawdź w konsoli czy czasami w fps_max się wszystko zgadza. Jeśli tak, spróbuj usunąć swój config i sprawdzić na domyślnym, być może swój masz zaśmiecony różnymi kombinacjami. Oczywiście o sprzęcie nie będę wspominał, domyślam się, że na ns'ie tych fpsów masz o wiele więcej. Bo jeśli grasz na ciągniku, który z trudem jest w stanie udźwignąć grę na ns'ie, na steamie może być ciężko cokolwiek wycisnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Na ns jest wszystko ok, komendy wszystkie wpisałem , na pogorszenie grafiki i na większe fps, ale nic ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Przeinstalowałeś grę? Pamiętaj o usunięciu całej zawartości folderu z grą. Zainstaluj wszystko od nowa i zobacz na domyślnym configu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Tak robilem to wczesniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Zobacz, podobny temat: http://forum.programosy.pl/bardzo-malo-fps-steam-cs-1-6-vt138770.html . Może u ciebie wina też leży po stronie systemu albo sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Też tak miałem, ja usunąłem cs-a i pobrałem jeszcze raz, i jest wszystko dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 To na pewno mi pomożę, DZIĘKI! Można zamknąć, problem jest z kartą graficzną... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...