Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135625 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'nic nie ma obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3719814' [AMXBans] Twoje IP: '93.179.194.94' [AMXBans] =============================================== Oto jest wycinek z kasoli admin banował na tydzień za obraze fakt obrazałem bo jakiś debil na wh latał odpalony a on pisał że czysty. Wychodziłem na cichaczu i już banie zebrałem wbiłem na NS zobaczyć czy ma wh patrzałem sie na niego on na mnie. Więc nie wiem po co admin płacze że nic nie ma:) P.S. Obraza admina która 1 razy była na kilka h lub 1 dzień jest ban nie na tyzień Ogarnijcie tego admina radze wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 25 Marca 2014 #135627 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Najpierw prosimy o demko tego niby odpalonego gracza. Admin moze jednak widzial co piszesz spojrzal stwierdzil ze byc moze czysto. Za obraze ok miaalem ostatnio owa sytuacje i nie powinno byc na tydz lecz na kilka godz lub dzien;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Marca 2014 #135628 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 biorąc pod uwagę twoje przyznanie się do wejścia na serwer z odpalonym wh myśle ze nie mamy o czym rozmawiac ban podtrzymany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Marca 2014 #135629 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135632 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dla jasności http://speedy.sh/j4M7E/2014-03-26-00001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #133295 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2014 #135820 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja dodam coś od siebie. Przyznałeś się do WH więc dostajesz perma. ps. Bounder dzięki za czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi