Guest Guest Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'nic nie ma obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3719814' [AMXBans] Twoje IP: '93.179.194.94' [AMXBans] =============================================== Oto jest wycinek z kasoli admin banował na tydzień za obraze fakt obrazałem bo jakiś debil na wh latał odpalony a on pisał że czysty. Wychodziłem na cichaczu i już banie zebrałem wbiłem na NS zobaczyć czy ma wh patrzałem sie na niego on na mnie. Więc nie wiem po co admin płacze że nic nie ma:) P.S. Obraza admina która 1 razy była na kilka h lub 1 dzień jest ban nie na tyzień Ogarnijcie tego admina radze wam Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesik Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Najpierw prosimy o demko tego niby odpalonego gracza. Admin moze jednak widzial co piszesz spojrzal stwierdzil ze byc moze czysto. Za obraze ok miaalem ostatnio owa sytuacje i nie powinno byc na tydz lecz na kilka godz lub dzien;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 biorąc pod uwagę twoje przyznanie się do wejścia na serwer z odpalonym wh myśle ze nie mamy o czym rozmawiac ban podtrzymany Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Dla jasności http://speedy.sh/j4M7E/2014-03-26-00001.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Ja dodam coś od siebie. Przyznałeś się do WH więc dostajesz perma. ps. Bounder dzięki za czujność Link to comment Share on other sites More sharing options...