Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135390 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam a ja chciałbym zaproponować wgrania jeszcze 1 esl'owej mapki dla poprawienia umiejętności i żeby sie nie nudziła gra na jednej mapie,mysle ze de_inferno bylaby dobra mapka a po jakimś czasie dodać jeszcze następna niech ludzie tez uczą sie grac na innych mapkach a DM uczy refleks i oko tak samo prosiłbym o zmianę tych repów jakie teraz sa ponieważ ct nie ma praktycznie żadnych szans jak tt wejdzie od B od SRodka albo od Długiej Proszę o rozważenie mojej propozycji Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135392 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ct ma zawsze szanse, nie raz widziałem jak TT było ciśnięte przez CT i TT nie mogło wyjść z respa. Co do mapy de_inferno jestem na nie, serwer jest DD2+DM i niech tak zostanie. Oczywiście to jest moje zdanie, może inne osoby będą za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plebania Napisano 25 Marca 2014 #135402 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Tak nie ma sensu powtarzać dawnych propozycji jak niektórzy pamiętają było ze zmianami map i nie przypadło to do gustu ludziom niech zostanie dd2 a co do respow to mi obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135403 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Niech zostanie jak jest:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135404 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Niech zostanie jak jest:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135436 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ajj bo na tym dm sie dobrze glowy straca... i na samym dd2 juz nuda :DD no ale ok sral to piesek ten moj post, zamknij ktos :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135481 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Zostaje tak jak jest. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2014 #135482 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi