Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135285 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Data i godzina zdarzenia:03-26-2014 godzina-22:29 Nick admina/gracza, który zawinił: Cruzen Dowody:hltv gracze Świadkowie:gracze hltv [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'pegi pekly' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:328465214' [AMXBans] Twoje IP: '88.199.102.103' [AMXBans] ===============Uzasadnienie: gram sobie i pisze na u@ mu ze czit a on mnie obraza na admin say i dal mi bana lam** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Marca 2014 #135290 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Czekamy na dowody skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Marca 2014 #135293 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ten gracz jest powiem przesadzony. Za każdym razem kiedy ja go zabiłem lub ktoś inny pisał głupie komentarze typu ale odpał, on jest odpalony czy tego typu. I to nie tylko dzisiaj. Niejednokrotnie ci pisałem abyś ogarnął się i nie pisał takich głupot. A kiedy Cie zabiłem napisałeś na ogólnym ale odpał, ja napisałem zaraz będziesz miał odpała i chciałem dopisać uważaj na słowa a ten gracz napsał uważaj bo Ci pęgi puszczą na U@. dałem mu bana na 30min za obraze na U@. Poproszę dowód z na którym widać gdyż Cię obraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 24 Marca 2014 #135305 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 po 1 ban na 30 min i skarge dajesz? po 2 jezeli kazdego uwazasz za czitera moim zdaniem powinienes troszke pocwiczyc. po 3 dla mnie ban sluszny to jest denerwujace jak akzdego zglaszasz na u@ a tak nie jest napisz raz i to wystarczy gdy admin nie banuje znaczy ze gosc jest czysty. po 4 czekamy na twoje dowody po 5 juz dawno po Banie teamt do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135317 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379741 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi