#RELOP Napisano 24 Marca 2014 #135231 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jak wam się podoba opowiadanie napisane przeze mnie dla FAAAJNEGO do szkoły? Zapraszam do lektury. Pewnie mi nie uwierzycie, ale to się wydarzyło naprawdę. Słoncznego dnia, kilka dni przed rozpoczęciem wakacji, postanowiłem wybrać się z rodziną na targ krakowski. Wiele osób przed przeczytaniem może sobie pomyśleć, dwunastolatek i pierwsza miłość?! Tak, to wydarzyło się naprawdę, a teraz wam o tym opowiem! Idąc boczną alejką, jak co weekend, mama i siostra kupywały świeże warzywa, tata podszedł do stanowiska z przedmiotami motoryzacyjnymi a ja...rozmyślałem, aż zobaczyłem tą dziewczynę. Była idealna! Miała piękną białą cerę, blond włosy, była wysoka oraz piękne niebieskie oczy. Postanowiłem do niej podejść i dowiedzieć się coś o niej. Witaj piękna? Jak Ci na imię? Cześć młodzieńcze. Jestem Karol, a Ty? Ja jestem Danusia, miło mi Ciebie poznać. Już gdzieś Cię widziałem, lecz nie tak piękną jak teraz. Możliwe. Chciałbym Ciebie poznać bliżej, mogłabyś mi podać swój nr telefonu? Oczywiście, oto on:696969697 . Dziękuje, za niedługo zadzwonię. Karol po powrocie do domu odrazu pobiegł po telefon, zamknął się w swoim pokoju i zaczął rozmowę z uroczą nastolatką. Po trzech miesiącach znajomości zostali parą, a Karol był szczęśliwy jak nigdy dotąd. Wniosek z tego opowiadania jest taki, że trzeba się starać, aby coś w życiu osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135242 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Pewnie z neta brał, bo widzę 2 błędy. -Po pierwsze jest tam "dwunastolatek", a mam 14 lat -A po drugie, jest tam "Karol", a on dobrze wie że nazywam się Dawid. Troszkę edytuję i leci do zeszytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Marca 2014 #135263 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A w tej bajce były smoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plebania Napisano 24 Marca 2014 #134108 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Smoków raczej nie było ale kraken mógłby się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135308 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Smoków nie było ale obudził się spocony z mokrymi majtkami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 24 Marca 2014 #135314 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 to byla noc polarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135330 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ale suchy humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Marca 2014 #135347 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Consec mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Marca 2014 Autor #135377 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 To nie miało być śmieszne, lecz miało być to wypracowanie do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Marca 2014 #135384 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 a wypracowanie do gimby nie może być śmieszne ? : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi