Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134939 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam. Po założeniu klanu po jakimś czasie pokazuje że nie jest się jego liderem i nic wtedy w klanie nie można zrobić. Mam nadzieję że rozwiążecie ten problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 23 Marca 2014 #134948 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 To prawda, problem z klanami istnieje. Zakładałem dwa razy klan, za każdym razem znikał a mnie wrzucało do jakiegoś przypadkowego klanu, do którego nikt mnie nie zapraszał. Raz mnie wrzuciło do klanu Wampira Apokalipsy. Rozmawiałem z nim na steam i potwierdził, że przecież mnie nie zapraszał, a ja z kolei nie przyjmowałem żadnego zaproszenia, a mój własny klan zniknął. Podejrzewam, że jest określona liczba klanów i w momencie jak jest zakładany nowy to jakiś klan się wykasowuje a członków tego wykasowanego wrzuca do przypadkowego klanu. Stąd meczennik wydaje Ci się, że przestałeś być liderem, a tak naprawdę zostałeś wrzucony do w ogóle innego klanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134962 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszę do aqaxowi aby coś z tym zrobił dziękuję za informację.. Jak by coś się jeszcze źle działo proszę pisać w tym temacie zostawiam go otwartego. Każde bezsensowne posty i nie związane z temat + nic nie wnoszące będą karane warnami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Kwietnia 2014 #145910 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi