Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134830 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nick w grze: k3k^ Witam, mam problem wykonałem misje "Odnajdywanie sciezki" . Problem polega na tym że podczas rozgrzewki nie można wybrać klasy i nie otrzymałem nagrody za wykonanie questa. Jakaś pomoc, porada z waszej strony? Dziękoweczka z góry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 23 Marca 2014 #134846 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Z tym nie da sie nic zrobic nie jestes pierwsza osoba, ktora tak miala... przyznalo Ci nagrode na "brak klasy" czyli tak naprawde przepadlo Na przyszlosc radze przy tej misji: jak wiesz ze wbiles 200dmg na rozgrzewce to szybko wyjsc z serwera i wejsc po rozgrzewce wybirzesz klase i doda Ci exp na ta klase, ktora wybrales.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134856 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No to trochę lipa, no ale cóż , dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134858 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Tylko taka opcję masz jak CI kolega wyżej napisał , przykro nam na przyszłość będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134860 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi