Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Nick w grze: k3k^ Witam, mam problem wykonałem misje "Odnajdywanie sciezki" . Problem polega na tym że podczas rozgrzewki nie można wybrać klasy i nie otrzymałem nagrody za wykonanie questa. Jakaś pomoc, porada z waszej strony? Dziękoweczka z góry ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzej Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Z tym nie da sie nic zrobic nie jestes pierwsza osoba, ktora tak miala... przyznalo Ci nagrode na "brak klasy" czyli tak naprawde przepadlo Na przyszlosc radze przy tej misji: jak wiesz ze wbiles 200dmg na rozgrzewce to szybko wyjsc z serwera i wejsc po rozgrzewce wybirzesz klase i doda Ci exp na ta klase, ktora wybrales.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 No to trochę lipa, no ale cóż , dzięki za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Tylko taka opcję masz jak CI kolega wyżej napisał , przykro nam na przyszłość będziesz wiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...