Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Ban

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Dostałem pierwszy raz bana typu   Wstaw Screen . Więc nie wiem o co chodzi.   Permantly to tez nie wiem co znaczy. Bana wlepił mi [[[[[WTF]]]]]]].

Nie wiem czy dobrze nic

Pierwszy raz piszę unbana więc nie wiem czy dobrze. 

Powód "Wstaw Screeny na Multi-head.pl" , admin uznał, że grałeś nieczysto . SS`ów (zdięć) szukaj w folderze cstrike pod nazwą halflife01.tga . Do tego zły dział + 24 h na dostarczenie SS`ów. http://multi-head.pl/topic/15229-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/

Gość Guest

Admin zrobił ci screeny czyli zdjęcia podczas gry. Musisz je wstawić w odpowiednim dziale czyli "Screnshooty" czy jakoś tak i dział "Cod Mod". Ss'y zapisały ci się w folderze cstrike a jeśli ich tam nie ma to sprawdź w cstrike_polish ale jeżeli ich tam też nie ma to napisz na forum lub poszukaj tematu jak je znaleźć. Ss'y zapisały się w formacie "tga" i mają nazwę "Halflife"  i powinno ich być 5. Przeciągnij je na pulpit i stwórz paczkę "rar" czyli w programie Winrar a następnie dodaj ss'y do tej paczki. Potem wejdź np. na https://www.speedyshare.com/ by je  z uploadować ( wybierz plik lub przeciągnij i upuść tutaj" , wybierz paczkę z ss'ami i kliknij "wrzuć".

Ostatnią fazą dostania UB jest wrzucenie ich na forum czyli to co pisałem ci na początku.

Pomogłem.? Kliknij zieloną strzałkę. :)

Gość Guest

Ss'y wstawiłeś pod wzór dobrze tylko musisz wstawić te ss'y które zrobił  ci admin z multihead. Jeśli pamiętasz mapę na której zostały zrobione to odtwórz te ss'y o nazwie "Halflife" i wybierz te na których dostałeś bana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...