Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Twój nick podczas gry: [RUS] Xaacco Godzina, data zdarzenia: 20:20, 22.03.2014 Mapa: http://multi-head.pl/topic/25597-obraza-gracza-brak-reakcji-obraza-admina-ban-7-dni/ , http://multi-head.pl/topic/25700-obraza-gracza-brak-reakcji-obraza-admina-ban-7-dni-ponownie/#entry146268 STEAM_ID / IP: 89.174.194.30 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 3 weeks , 5 days , 16 hours , 13 minutes and 49 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : [RUS] Xaacco [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 89.174.194.30 ' [AMXBans] ======================================== Witam, W pierwszej kolejności proszę administracje o natychmiastową reakcję w sprawie samowolnego działania opiekuna Unban Team jar|luki. Wątek został zablokowany, pomimo że nie otrzymałem jakiejkolwiek odpowiedzi w mojej sprawie, która mogłaby być w najmniejszym stopniu satysfakcjonująca. Przez to też z tego miejsca ponawiam moje zapytania, mimo że prawdopodobnie za poszukiwanie odrobiny sprawiedliwości otrzymam ostrzeżenie na forum. Proszę także o przeniesienie ostrzeżenia z użytkownika zeun na moje konto z racji tego, iż sam wniosłem prośbę o to, aby każdy mógł wypowiedzieć się w moim temacie. Uważam że działalność Unban Teamu woła o pomstę do nieba, przez to liczyłem na ingerencję osób z zewnątrz, które choć przez moment zainteresują się tematem i przede wszystkim potrafią myśleć i czytać: ? Dlaczego admin Prezesik nie wypowiedział się w moim temacie i czy wyciągnięte zostały wobec niego konsekwencje, jeśli tak to jakie? ? Dlaczego opiekun adminów adonai29 skracając czas bana zwyczajnie go zdjął nie nakładając zamierzanej kary (Na czas 3 godzin)? ? Dlaczego opiekun Unban Team jar|luki zamknął moją prośbę o odbanowanie w momencie kiedy temat nie został całkiem wyczerpany? ? W jakim miejscu mogę sprawdzić WSZYSTKIE bany jakie zostawały nakładane na mój adres IP z podkreśleniem okresu i ilości banów? ? Dlaczego oskarżany jestem o wchodzenie na aktywnym banie, skoro jest to niemożliwe choćby z tego powodu, że mam stały adres IP? ? Dlaczego admin nie zareagował w momencie kiedy podkreślałem że jest banowane to samo IP? To znaczy że nie mogę wejść na serwer. ? Dlaczego przy częstotliwości 5 postów/dzień w dziale, czekam na odpowiedz około 2 dni? Unban Team, Opiekun Adminów i Admini to za mało? Ponawiam także prośbę o udostępnienie mi zapisu przewidzianych kar, które są nakładane w momencie łamania zasad serwera. Podkreślam jednocześnie że post http://multi-head.pl/topic/25700-obraza-gracza-brak-reakcji-obraza-admina-ban-7-dni-ponownie/?p=146279 został edytowany, przez co nie zawiera istotnych dla sprawy treści. Pozdrawiam, Xaacco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...