Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134430 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witajcie drodzy czytelnicy, w dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z ciekawą osobą, a mianowicie z @FreeZeOUt. Ma on na imię Karol oraz ma 14 lat. Jak dotąd tylko tyle mogę wam o nim powiedzieć. Jeśli chcecie wiedzieć więcej przeczytajcie ten wywiad ;] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do czytania, oceniania i komentowania![/align] FAAAJNY FreeZeOUt [align=center]Siema, chcesz udzielić mi wywiadu?[/align] [align=center]Cześć, jasne.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ok, zaczynamy podstawowo. Napisz jak się nazywasz, ile masz lat i gdzie mieszkasz.[/align] [align=center] Mam na imię Karol, mam 14 lat i mieszkam w Staszowie. Kończę 15 lat w czerwcu.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Staszów, Staszów..Grałem tam kiedyś mecz . Cieszysz się, że mieszkasz akurat tam? Może chciałbyś coś zmienić w swoim mieście, a może przenieść się do zupełnie innego?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się, że tam mieszkam i nie chciałbym się stąd przenosić, ponieważ trzyma mnie tu kilka osób. Staszów mi się podoba taki jakim jest, nie chciałbym nic zmieniać.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A co porabiasz w tym Staszowie w wolnym czasie? Czy może cały dzień spędzasz przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center] W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi lub pomagam tacie przy samochodach. A gdy się nudzę, siedzę przed komputerem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak Ci idzie nauka w szkole?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Średnio. Nie mam problemów z nauką, lecz zależy tylko na tym by przejść do następnej klasy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Byłeś dziś na wagarach?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak spędzasz czas przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jest to zależne od dnia. Po szkole zazwyczaj najpierw przeglądam Facebooka, forum, potem robię sobie przerwę, a wieczorem zajmuję się zleceniami i gram w CS'a. W weekendy natomiast spędzam czas tak, jak mi się w danym momencie chce.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki typ człowieka Cię denerwuje?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Denerwują mnie ludzie ciekawscy, zarozumiali i tacy, którzy myślą, że są lepsi od wszystkich.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz zamiar iść do Liceum Ogólnokształcącego czy Technikum po skończeniu Gimbazy?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Myślę nad technikum informatycznym, ale jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jesteś w wieku kiedy pojawiają się Twoje pierwsze sympatie. Masz już jakąś dziewczynę lub "Najlepszą Kumpelę :D"?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie mam dziewczyny i nie miałem. Póki co nie mam żadnej na oku, lecz mam przyjaciółkę.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? Czy może słuchasz tego co wpadnie w ucho?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zazwyczaj słucham punk/rock, metal oraz rap. Rzadziej disco-polo, remixy. Nie mam ulubionego gatunku.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Opisz swój wygląd zewnętrzny i napisz jaki masz charakter.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam blond włosy, nie jestem ani gruby, ani chudy. Mierzę około 175 cm, ważę 60 kg. Mam niebieskie oczy, które się podobają dziewczynom . Jestem miły dla innych, niecierpliwy i łatwowierny.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Uprawiasz jakiś sport?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Sporadycznie gram w piłkę nożną i koszykówkę. Interesuje mnie freestyle football.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Masz jakieś niespełnione marzenia i te do zrealizowania?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Chciałbym w przyszłości zawodowo grać na gitarze. Aktualnie idzie mi dosyć dobrze, więc możliwe, że to marzenie się spełni.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Sposób na wypoczynek po ciężkim dniu?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Film lub gry komputerowe.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Posiadasz rodzeństwo?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Owszem, posiadam starszą siostrę (17 lat) i młodszego brata (5 lat).[/align] [align=center] [/align] [align=center] A czy masz zwierzątko?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Pewnie będziesz się śmiać, ale miesiąc temu posiadałem 7 kotów i 4 psy. Aktualnie mam 4 koty i 4 psy. Szukam dla nich właścicieli.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Yyy to nie jest śmieszne . Ulubione danie?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Omlet albo kurczak .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oglądasz jakieś seriale?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, lecz nie oglądam ich seriami bez przegapiania odcinków tylko czasami, gdy mi się nudzi.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A książki czytasz?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, wolę filmy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Czego się najbardziej boisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Boję się Trynkiewicza.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Hah . Czy przydarzyła Ci się w życiu tak niesamowicie śmieszna lub szalona sytuacja, której nigdy nie zapomnisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Było ich kilka. Pewnego razu jeździłem na deskorolce i rozpędziłem się tak bardzo, że nie mogłem zahamować, więc musiałem skakać . Skończyło się to kilkoma kamieniami wbitymi w głowę i zadrapaniami na rękach.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Gdybyś mógł jednorazowo przenieść się w miejscu/czasie, gdzie byś się przeniósł?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Przeniósłbym się do następnego roku, bo mam dość gimbazy.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ciekawe...;D. Uhh, no dobra już się dość dużo dowiedzieliśmy o twoim życiu prywatnym. Czas na pytania z zakresu "Życia Wirtualnego". Kiedy i w jaki sposób znalazłeś się na Multi-Head?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Było to w maju tamtego roku, gdy dostałem screeny. Założyłem konto na forum i wstawiłem screeny. Zacząłem się udzielać dopiero gdzieś w sierpniu, potem złożyłem podanie o grafika.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A od kiedy grasz w Counter-Strike`a 1.6/GO i w jaki sposób zaczęła się przygoda z tą pierwszą grą?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Około 3 lat temu zobaczyłem cs 1.6 na Youtube, więc ściągnąłem i grałem. Przez pierwsze 2 lata grałem na 4funach, jailbreakach, codmodach. Na FFA i mixy gram dopiero od niecałego roku.[/align] [align=center] [/align] [align=center]A kiedy zakupiłeś te gry na Steam`ie?[/align] [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 w sierpniu 2012, a GO gdzieś w październiku 2013, ale mogę się mylić.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kupiłeś CS:GO za normalną cenę 10.99 ? czy w czasie trwania jakiejś promocji?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Kupiłem tą grę na allegro za 50 zł[/align] [align=center] [/align] [align=center] Uważasz, że było warto?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Na początku myślałem, że tak, lecz niedawno dostałem bana za czitowanie, choć wcale nie oszukiwałem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Zastanawiające ;P. Czy na twojej drodze były jakieś klany?[/align] [align=center] [/align] [align=center] W 1.6 byłem w dwóch klanach, które już nie istnieją. Aktualnie jestem w MH Gaming. W GO nigdy nie byłem w klanie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd pomysł na Twój nick?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Szczerze to nie pamiętam w jaki sposób go wymyśliłem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Postrzegasz jakąś różnicę między grą na Steam a Non-Steam?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, poza tym, że na NS nie wejdziemy na każdy serwer.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ludzie myślą, że jak na serwerze bardzo dobrze gra NS to na 99% ma czity. Popierasz to?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie popieram. 99% tych ludzi nawet nie spojrzy jak ta osoba gra, a już są pewni, że czituje.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jakie są twoje ulubione: mod, broń i mapka w CS 1.6/GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] W 1.6 Only DD2 oraz w mniejszym stopniu JailBreak. Moją ulubioną bronią w cs 1.6 jak i GO jest USP, Glock, Ak47 i M4 oraz Deagle. Jeśli miałbym wybierać spośród nich to wybrałbym Ak47. Uważam, że mapa de_nuke jest najlepsza.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oceń poziom swojego skilla w CS 1.6/GO w skali od 1-10[/align] [align=center] [/align] [align=center] W CS 1.6 niech będzie to 6, a w GO 4.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Przejdźmy do forum...Od kiedy jesteś Grafikiem sieci?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Na forum grafikiem jestem już 3 raz. Pierwszy raz dostałem go 23 października 2013 roku. Potem zrezygnowałem, lecz niedługo po tym wróciłem i złożyłem ponownie podanie. Potem napisałem kolejne pożegnanie, lecz jednak wróciłem. Prawda jest taka, że z MH nie da się odejść.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak Ci się pracuję z innymi Grafikami?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Pracuje mi się z nimi dobrze, lecz uważam, że niektórzy rzadko robią zlecenia, przecież od tego są.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Oceń swoje prace w skali od 1-10.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ciężko jest ocenić swoje prace, ale myślę że 5.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Czy chciałbyś być "kimś więcej" na sieci?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Oczywiście, tak jak każdy, lecz na razie nie zamierzam składać żadnych podań po ostatnim incydencie.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jakim incydencie? Możesz mnie oświecić?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Chodzi o byłą sieć serwerów, ale nie chcę o tym rozmawiać.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ok, rozumiem. Jako Grafik korzystasz/korzystałeś z poradników czy jesteś samoukiem?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Z poradników korzystałem więcej na początku mojej przygody z grafiką, aktualnie tworzę prace sam, lecz czasem zajrzę do jakiegoś poradnika.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Myślisz, że kiedy przestaniesz grać na komputerze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę, że nie przestanę.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Mam w zwyczaju pod koniec wywiadu zadawać 2-3 krótkie pytania. Gotowy?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Tak.[/align] [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 czy CS:GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] 1.6[/align] [align=center] [/align] [align=center] Deagle czy USP?[/align] [align=center] [/align] [align=center] USP[/align] [align=center] [/align] [align=center] M4 z tłumikiem czy bez?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Z tłumikiem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] I ostatnie pytanie...Czy ten wywiad Ci się podoba?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Podoba mi się, ponieważ zadajesz ciekawe pytania.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Dziękuje i do zobaczenia. Na koniec jeszcze możesz kogoś pozdrowić ;][/align] [align=center] [/align] [align=center] Pozdrawiam rodziców. I jeszcze nutka ode mnie . Dzięki za wywiad, narka.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Cześć i również dziękuję.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oto wspomniana troszkę wyżej nutka:[/align] [align=center][media] [/media][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 22 Marca 2014 #134438 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 czy CS:GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] 1.6[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] GO lepszy co Ty robisz! Dobry wywiad. Leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 22 Marca 2014 #134467 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 FreeZeOuUt szalajesz blondynie Ciekawy wywiad, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Marca 2014 #134469 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 dobry ! a gdzie moj plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Marca 2014 #130388 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 No podoba mi się leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Marca 2014 #134476 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 O proszę wyrasta na mechanika przy tacie bardzo fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134527 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ciekawy wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2014 #134542 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ciekawy wywiad . Współczuje "kamieni w głowie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi