Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Witajcie drodzy czytelnicy, w dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z ciekawą osobą, a mianowicie z @FreeZeOUt. Ma on na imię Karol oraz ma 14 lat. Jak dotąd tylko tyle mogę wam o nim powiedzieć. Jeśli chcecie wiedzieć więcej przeczytajcie ten wywiad ;] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do czytania, oceniania i komentowania![/align] FAAAJNY FreeZeOUt [align=center]Siema, chcesz udzielić mi wywiadu?[/align] [align=center]Cześć, jasne.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ok, zaczynamy podstawowo. Napisz jak się nazywasz, ile masz lat i gdzie mieszkasz.[/align] [align=center] Mam na imię Karol, mam 14 lat i mieszkam w Staszowie. Kończę 15 lat w czerwcu.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Staszów, Staszów..Grałem tam kiedyś mecz . Cieszysz się, że mieszkasz akurat tam? Może chciałbyś coś zmienić w swoim mieście, a może przenieść się do zupełnie innego?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się, że tam mieszkam i nie chciałbym się stąd przenosić, ponieważ trzyma mnie tu kilka osób. Staszów mi się podoba taki jakim jest, nie chciałbym nic zmieniać.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A co porabiasz w tym Staszowie w wolnym czasie? Czy może cały dzień spędzasz przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center] W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi lub pomagam tacie przy samochodach. A gdy się nudzę, siedzę przed komputerem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak Ci idzie nauka w szkole?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Średnio. Nie mam problemów z nauką, lecz zależy tylko na tym by przejść do następnej klasy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Byłeś dziś na wagarach?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak spędzasz czas przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jest to zależne od dnia. Po szkole zazwyczaj najpierw przeglądam Facebooka, forum, potem robię sobie przerwę, a wieczorem zajmuję się zleceniami i gram w CS'a. W weekendy natomiast spędzam czas tak, jak mi się w danym momencie chce.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki typ człowieka Cię denerwuje?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Denerwują mnie ludzie ciekawscy, zarozumiali i tacy, którzy myślą, że są lepsi od wszystkich.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz zamiar iść do Liceum Ogólnokształcącego czy Technikum po skończeniu Gimbazy?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Myślę nad technikum informatycznym, ale jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jesteś w wieku kiedy pojawiają się Twoje pierwsze sympatie. Masz już jakąś dziewczynę lub "Najlepszą Kumpelę :D"?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie mam dziewczyny i nie miałem. Póki co nie mam żadnej na oku, lecz mam przyjaciółkę.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? Czy może słuchasz tego co wpadnie w ucho?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zazwyczaj słucham punk/rock, metal oraz rap. Rzadziej disco-polo, remixy. Nie mam ulubionego gatunku.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Opisz swój wygląd zewnętrzny i napisz jaki masz charakter.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam blond włosy, nie jestem ani gruby, ani chudy. Mierzę około 175 cm, ważę 60 kg. Mam niebieskie oczy, które się podobają dziewczynom . Jestem miły dla innych, niecierpliwy i łatwowierny.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Uprawiasz jakiś sport?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Sporadycznie gram w piłkę nożną i koszykówkę. Interesuje mnie freestyle football.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Masz jakieś niespełnione marzenia i te do zrealizowania?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Chciałbym w przyszłości zawodowo grać na gitarze. Aktualnie idzie mi dosyć dobrze, więc możliwe, że to marzenie się spełni.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Sposób na wypoczynek po ciężkim dniu?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Film lub gry komputerowe.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Posiadasz rodzeństwo?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Owszem, posiadam starszą siostrę (17 lat) i młodszego brata (5 lat).[/align] [align=center] [/align] [align=center] A czy masz zwierzątko?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Pewnie będziesz się śmiać, ale miesiąc temu posiadałem 7 kotów i 4 psy. Aktualnie mam 4 koty i 4 psy. Szukam dla nich właścicieli.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Yyy to nie jest śmieszne . Ulubione danie?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Omlet albo kurczak .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oglądasz jakieś seriale?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, lecz nie oglądam ich seriami bez przegapiania odcinków tylko czasami, gdy mi się nudzi.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A książki czytasz?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, wolę filmy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Czego się najbardziej boisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Boję się Trynkiewicza.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Hah . Czy przydarzyła Ci się w życiu tak niesamowicie śmieszna lub szalona sytuacja, której nigdy nie zapomnisz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Było ich kilka. Pewnego razu jeździłem na deskorolce i rozpędziłem się tak bardzo, że nie mogłem zahamować, więc musiałem skakać . Skończyło się to kilkoma kamieniami wbitymi w głowę i zadrapaniami na rękach.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Gdybyś mógł jednorazowo przenieść się w miejscu/czasie, gdzie byś się przeniósł?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Przeniósłbym się do następnego roku, bo mam dość gimbazy.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ciekawe...;D. Uhh, no dobra już się dość dużo dowiedzieliśmy o twoim życiu prywatnym. Czas na pytania z zakresu "Życia Wirtualnego". Kiedy i w jaki sposób znalazłeś się na Multi-Head?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Było to w maju tamtego roku, gdy dostałem screeny. Założyłem konto na forum i wstawiłem screeny. Zacząłem się udzielać dopiero gdzieś w sierpniu, potem złożyłem podanie o grafika.[/align] [align=center] [/align] [align=center] A od kiedy grasz w Counter-Strike`a 1.6/GO i w jaki sposób zaczęła się przygoda z tą pierwszą grą?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Około 3 lat temu zobaczyłem cs 1.6 na Youtube, więc ściągnąłem i grałem. Przez pierwsze 2 lata grałem na 4funach, jailbreakach, codmodach. Na FFA i mixy gram dopiero od niecałego roku.[/align] [align=center] [/align] [align=center]A kiedy zakupiłeś te gry na Steam`ie?[/align] [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 w sierpniu 2012, a GO gdzieś w październiku 2013, ale mogę się mylić.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kupiłeś CS:GO za normalną cenę 10.99 ? czy w czasie trwania jakiejś promocji?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Kupiłem tą grę na allegro za 50 zł[/align] [align=center] [/align] [align=center] Uważasz, że było warto?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Na początku myślałem, że tak, lecz niedawno dostałem bana za czitowanie, choć wcale nie oszukiwałem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Zastanawiające ;P. Czy na twojej drodze były jakieś klany?[/align] [align=center] [/align] [align=center] W 1.6 byłem w dwóch klanach, które już nie istnieją. Aktualnie jestem w MH Gaming. W GO nigdy nie byłem w klanie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd pomysł na Twój nick?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Szczerze to nie pamiętam w jaki sposób go wymyśliłem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Postrzegasz jakąś różnicę między grą na Steam a Non-Steam?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, poza tym, że na NS nie wejdziemy na każdy serwer.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ludzie myślą, że jak na serwerze bardzo dobrze gra NS to na 99% ma czity. Popierasz to?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie popieram. 99% tych ludzi nawet nie spojrzy jak ta osoba gra, a już są pewni, że czituje.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jakie są twoje ulubione: mod, broń i mapka w CS 1.6/GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] W 1.6 Only DD2 oraz w mniejszym stopniu JailBreak. Moją ulubioną bronią w cs 1.6 jak i GO jest USP, Glock, Ak47 i M4 oraz Deagle. Jeśli miałbym wybierać spośród nich to wybrałbym Ak47. Uważam, że mapa de_nuke jest najlepsza.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oceń poziom swojego skilla w CS 1.6/GO w skali od 1-10[/align] [align=center] [/align] [align=center] W CS 1.6 niech będzie to 6, a w GO 4.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Przejdźmy do forum...Od kiedy jesteś Grafikiem sieci?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Na forum grafikiem jestem już 3 raz. Pierwszy raz dostałem go 23 października 2013 roku. Potem zrezygnowałem, lecz niedługo po tym wróciłem i złożyłem ponownie podanie. Potem napisałem kolejne pożegnanie, lecz jednak wróciłem. Prawda jest taka, że z MH nie da się odejść.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak Ci się pracuję z innymi Grafikami?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Pracuje mi się z nimi dobrze, lecz uważam, że niektórzy rzadko robią zlecenia, przecież od tego są.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Oceń swoje prace w skali od 1-10.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ciężko jest ocenić swoje prace, ale myślę że 5.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Czy chciałbyś być "kimś więcej" na sieci?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Oczywiście, tak jak każdy, lecz na razie nie zamierzam składać żadnych podań po ostatnim incydencie.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Jakim incydencie? Możesz mnie oświecić?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Chodzi o byłą sieć serwerów, ale nie chcę o tym rozmawiać.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Ok, rozumiem. Jako Grafik korzystasz/korzystałeś z poradników czy jesteś samoukiem?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Z poradników korzystałem więcej na początku mojej przygody z grafiką, aktualnie tworzę prace sam, lecz czasem zajrzę do jakiegoś poradnika.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Myślisz, że kiedy przestaniesz grać na komputerze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę, że nie przestanę.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Mam w zwyczaju pod koniec wywiadu zadawać 2-3 krótkie pytania. Gotowy?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Tak.[/align] [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 czy CS:GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] 1.6[/align] [align=center] [/align] [align=center] Deagle czy USP?[/align] [align=center] [/align] [align=center] USP[/align] [align=center] [/align] [align=center] M4 z tłumikiem czy bez?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Z tłumikiem.[/align] [align=center] [/align] [align=center] I ostatnie pytanie...Czy ten wywiad Ci się podoba?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Podoba mi się, ponieważ zadajesz ciekawe pytania.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Dziękuje i do zobaczenia. Na koniec jeszcze możesz kogoś pozdrowić ;][/align] [align=center] [/align] [align=center] Pozdrawiam rodziców. I jeszcze nutka ode mnie . Dzięki za wywiad, narka.[/align] [align=center] [/align] [align=center] Cześć i również dziękuję.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oto wspomniana troszkę wyżej nutka:[/align] [align=center][media] [/media][/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 [align=center] [/align] [align=center] CS 1.6 czy CS:GO?[/align] [align=center] [/align] [align=center] 1.6[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] GO lepszy co Ty robisz! Dobry wywiad. Leci +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 FreeZeOuUt szalajesz blondynie Ciekawy wywiad, leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetra Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 dobry ! a gdzie moj plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 No podoba mi się leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 O proszę wyrasta na mechanika przy tacie bardzo fajny wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Ciekawy wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Ciekawy wywiad . Współczuje "kamieni w głowie". Link to comment Share on other sites More sharing options...