koks5 Napisano 16 Kwietnia 2016 #423292 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Nick: koks5 Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem już nie raz adminem na tego typu serwach i Adminem byłem 1 razy własnie na tym serwie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: :Trochę brakuje aktywnych adminów wiec chce trochę pomóc. ( Tak wiem że dwa adminy to dwie ale raczej nie będzie z tym problemów.) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5/6h Kontakt: steam / TS3 GG-46000560 https://www.gametracker.com/player/koks5/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Kwietnia 2016 #423295 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 nie za szybko to podanie? grasz od 2 dni pograj troszkę z nami i wtedy będzie można rozważyć twoja kandydaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 16 Kwietnia 2016 #423306 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Na NIe. -za wczesno podanie po powrocie. -malo kto z nowych graczy cie zna. -poza tym wszystko jest ok. Zgadzam sie ze zdaniem Botora.Nie tylko Glowa I Bevor jak dostali admina przestali sie udzielac.. to samo Coold i Oreu.Mysle ze dwa tygodnie nie zbawia a pokaza czy naprawde mu zalezy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 16 Kwietnia 2016 #423312 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Zbyt wcześnie złożyłeś, mało osób Cię zna i nie wiadomo, czy zaraz znowu nie zakończysz tutaj gry. Na NIE. @BlackDeath97 no właśnie... Głowa i BeVoR dostali admina po powrocie i widzisz jak to się skończyło. To twoje zdanie, ale myślę, że powinien pokazać to jak mu zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 16 Kwietnia 2016 #423335 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 a jestem na tak głowa tez wrocil po 1 dniu wiec mysle ze jemu tez mozna dac szanse którą głowa zmarnował -aktywny -zgłasza na u@ -steam u nas to zadkosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 16 Kwietnia 2016 #423428 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Na nie Ponieważ: grasz od 2 dni nie którzy gracze (większość) i admini (nowi) cie nie znają możesz za kilka dni odpuscic jak będzie zależało tobie to będziesz aktywny na grze i jak na forum w tej chwili na nie Ps. to prawda ze brakuje adminów aktywnych ale jeszcze nie rozumiem tego "( Tak wiem że dwa adminy to dwie ale raczej nie będzie z tym problemów.)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 17 Kwietnia 2016 #423509 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Na nie . -Mało cię widać na serwerze wiem że dopiero wróciłeś bo kiedyś cię widywałem Pograj trochę niech cię gracze poznają i złóż podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 17 Kwietnia 2016 #423585 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Zbyt wczesne podanie po powrocie pokaż, że znów nie odejdziesz za np. 2 tygodnie lub za miesiąc(bądź aktywny i udzielaj się). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi