koks5 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Nick: koks5 Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem już nie raz adminem na tego typu serwach i Adminem byłem 1 razy własnie na tym serwie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: :Trochę brakuje aktywnych adminów wiec chce trochę pomóc. ( Tak wiem że dwa adminy to dwie ale raczej nie będzie z tym problemów.) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5/6h Kontakt: steam / TS3 GG-46000560 https://www.gametracker.com/player/koks5/80.72.40.110:27027/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 nie za szybko to podanie? grasz od 2 dni pograj troszkę z nami i wtedy będzie można rozważyć twoja kandydaturę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Na NIe. -za wczesno podanie po powrocie. -malo kto z nowych graczy cie zna. -poza tym wszystko jest ok. Zgadzam sie ze zdaniem Botora.Nie tylko Glowa I Bevor jak dostali admina przestali sie udzielac.. to samo Coold i Oreu.Mysle ze dwa tygodnie nie zbawia a pokaza czy naprawde mu zalezy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Zbyt wcześnie złożyłeś, mało osób Cię zna i nie wiadomo, czy zaraz znowu nie zakończysz tutaj gry. Na NIE. @BlackDeath97 no właśnie... Głowa i BeVoR dostali admina po powrocie i widzisz jak to się skończyło. To twoje zdanie, ale myślę, że powinien pokazać to jak mu zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDeath97 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 a jestem na tak głowa tez wrocil po 1 dniu wiec mysle ze jemu tez mozna dac szanse którą głowa zmarnował -aktywny -zgłasza na u@ -steam u nas to zadkosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinekq1 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Na nie Ponieważ: grasz od 2 dni nie którzy gracze (większość) i admini (nowi) cie nie znają możesz za kilka dni odpuscic jak będzie zależało tobie to będziesz aktywny na grze i jak na forum w tej chwili na nie Ps. to prawda ze brakuje adminów aktywnych ale jeszcze nie rozumiem tego "( Tak wiem że dwa adminy to dwie ale raczej nie będzie z tym problemów.)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
InvectiuS Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Na nie . -Mało cię widać na serwerze wiem że dopiero wróciłeś bo kiedyś cię widywałem Pograj trochę niech cię gracze poznają i złóż podanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Zbyt wczesne podanie po powrocie pokaż, że znów nie odejdziesz za np. 2 tygodnie lub za miesiąc(bądź aktywny i udzielaj się). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...