dawcamocywnocy Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 dajcie opcje mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ja zawsze jak mi ktoś przeszkadza przez mikro, mutuję przez player list Nie jest potrzebna dla mnie ta opcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Tak jak kolega wyżej, możesz osobę zmutować poprzez player listę, moim zdaniem opcja nie potrzebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Tylko że ta opcja działa na steam a na ns już nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Zgadza się, non steam'y nie mają takiej opcji. Postaram się to wgrać, jak tylko będę miał możliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...