Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #134034 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Data i godzina zdarzenia: dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił: Poland Dowody: mody widzą Świadkowie: Uzasadnienie: Jaki spam, gdzie pokaż mi w którym miejscu naruszyłem regulamin, nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Nic nie zrobiłem co by zasługiwało na warna. Czekam na wytłumaczenie i pokazanie dowodów na moje przewinienie. Piszę tutaj bo innego działu nie widzę do takich spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 21 Marca 2014 #134037 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 5. Nie reklamujemy innych for. Chyba więcej nie muszę ci wyjaśniać. Wrzuciłeś link do innego forum, a to również podchodzi pod reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Marca 2014 #134043 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ostrzeżenie wlepione w zgodzie z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Marca 2014 #134044 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi