Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Data i godzina zdarzenia: dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił: Poland Dowody: mody widzą Świadkowie: Uzasadnienie: Jaki spam, gdzie pokaż mi w którym miejscu naruszyłem regulamin, nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Nic nie zrobiłem co by zasługiwało na warna. Czekam na wytłumaczenie i pokazanie dowodów na moje przewinienie. Piszę tutaj bo innego działu nie widzę do takich spraw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 5. Nie reklamujemy innych for. Chyba więcej nie muszę ci wyjaśniać. Wrzuciłeś link do innego forum, a to również podchodzi pod reklamę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ostrzeżenie wlepione w zgodzie z regulaminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...