Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Twój nick podczas gry: MrPapi^^ Godzina, data zdarzenia: 11:12 21.03.2014 Mapa: cs_italy2 STEAM_ID / IP: VALVE_0:0:646925715 Uzasadnienie: Powod: 'ogarniesz te klatki ?' Po 1 czy można mieć klatki przy Pingu 31 max. ? Po 2 Dlaczego admin nie napisal mi ze mam klatki jesli tak uwaza to moze cos postaralbym sie z tym zrobic. Po 3 u mnie zadnych klatek nie mialem wszystko bylo jak nalezy i Po 4 dlaczego już 3 raz dostaje bana za zabicie tego samego admina ( od razu po jego zabiciu dostaje bana za : klatki, ping czy coś tam jeszcze jak tego nie mam ). A można mieć klatki i o tym nie wiedzieć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Zapraszam Mordercę. Oczywiście, że można mieć przy pingu 30 klatki. Mi np: klatkuje jak mam powyżej 25 ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Hmm chciałbym dodać w temacie że to już nie pierwszy raz jest skarga na Morderce że za zabicie go daje bana.Proszę wyższą administrację o wyjaśnienie pewnych spraw z Mordercą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Drogi graczu napisałem Ci na biało: ogarnij mrpapi klatki. Ponieważ nie tylko ja to widziałem jak i na u@ mi napisano.. Nic z tym nie zrobiłeś przez 3 rundy więc byłem zmuszony Cie ukarać. bo lecisz powietrzem i Cie zatrzymuje na chwile i znowu lecisz.. byłeś nie do trafienia. Jak bd już demko w hltv to Ci tu dam link abyś sobie zobaczył. cs_italy2 21-03-2014 10:57 3.45 MB http://speedy.sh/JUDwC/nazwa-1403211057-cs-italy2.dem.zip Proszę.. Za raz napisze dokładnie kiedy 3 minuta około lag ,, bo na pewno nie chwile z/w 6.40minuta i do przodu 7miuta + widać jak pisze na biało aby ogarną klatki 8.50 ... hmm ? 10 z groszami sentry w nie dozwolonym miejscu już całkiem bo nie ma opcji aby dojść z hostami na respa cs. < za to powinien być już ban na ( 30min) lecz nie widziałem tego ani nikt nie zgłosił 14.30 około widzę go strzelam w niego.. w drzwi < jak się trafia w ninje to jest spowolniona dziwne ze nie dostał ani razu a bym obok mnie, na wprost. więc opcji nie było żeby nie dostał a perku żadnego nie miał aby odbić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Nie widziałem żebyś po 1 ty mi pisal na biało że mam klatki po 2 żeby ktoś na chacie sie skarżył na moje klatki . Spoko. już 1 demko miało być i zanim do mnie dotarło to miałem UB nie musisz sie kłopotać. Patrzyłem sobie Skargi i naprawde sporo ich jest na Morderce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Admin musi przedstawić dowody przy banie powyżej 30min. Ban dawno minął. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ze względu na to, że nie jest to pierwsza skarga na Mordercę, proszę o przedstawienie dowodów. Jeśli w odwołaniu czy skardze osoba zbanowana upomina się o dowody, obowiązkiem admina jest ich udostępnienie. Pozwoli nam to zweryfikować jego pracę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 klayki bylo widac ok 3min jak z domku wychodziles ostrzezenie tez dostales... co do sg sie nie zdodze bo byles w CT na 2gi raz banowac pierw na 5min takie male przypomnienie adminom ban jak dla mnie i tak sluszny bo klatkowales troche i ostrzezenie dostales temat uwazam za zamkniety //zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...