Guest Guest Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Nick: Cwaniak# oraz Cwaniak Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Prawie bedzie 7 lat Steam ID: STEAM_0:1:13263706 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego 2 nicki? Ponieważ po zakupie vipa na nicku Cwaniak# amx się rypał Cwaniak#: http://www.gametracker.com/player/Cwaniak%23/80.72.43.106:27027/ Cwaniak: http://www.gametracker.com/player/CwAnIaK/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Chce pomóż adminom pilnować porządku i dać coś od siebie dla serwera (w postaci utrzymania porządku , miłej atmosfery i nie tylko ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz. Kontakt: Steam / Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Myślę że można dać mu szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Moim zdaniem najpierw powinieneś ogarnąć te ściny i mini-teleporty które często u ciebie występują. Niby masz ping ~20, ale często cię TNIE masakarycznie + skoki pinga do 100+. A przez to wszystko jest nietrafialny dla większości graczy na serwie. Czasem to są parodie typu 3-4 graczy do ciebie strzela i nikt cię trafic nie może. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Dobij godziny, a podanie zostanie ponownie rozpatrzone. Na razie nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Kolega dobił godziny, więc otwieram podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Jestem na TAK +Osoba Ogarnięta +Zgłasza na U +Aktywność na forum jak i na serwerze +Miły i pomocny Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Jestem na 'Tak' - aktywny - nie uciążliwy - miły i pomocny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 na tak wydaje się być ogarnięty, a zawsze jakaś pomoc się przyda można dać mu szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Jestem na TAK. Kandydat ogarnięty, nieuciążliwy, kulturalny, trafnie zgłaszający cziterów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Na tak, tejże gracz jest ogarnięty, służy pomocą, aktywny. Myślę że pomoże w rozwoju serwera i zwalczy większość czitów na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...