Guest Guest Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Siemaneczko dostałem bana na FFA lecz screeny chyba nie zostały mi zrobionę,szukałem w cstrike lecz ich tam nie znalazłem,znalazłem z mapy dd2 z innego serwera a z westwooda nie ma ;( może zapisują się gdzieś indziej ? nie wiem prosiłbym o w miarę możliwości szybką pomoc,dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Szukaj plików w formacie .tga i nazwą halflife00.tga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 dziękuję ślicznie już szukam tych screenów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. SS'y juz wstawil w innym temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...