Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Kolejna skarga na morderce ....

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: ok 15:10

Nick admina/gracza, który zawinił: morderca

Dowody: demko z hltv (cs_italy2 18-03-2014 15:13) http://www.speedyshare.com/XbeeT/nazwa-1403181546-cs-italy2.zip

Świadkowie:

Uzasadnienie: niżej

Po zamknięciu słusznej skargi wszedłem na serwer żeby zapytać morderce czy się cieszy że ktoś uratował mu tyłek i czy się boi przyznać się że napisałem prawdę w poprzedniej skardze, napisałem to kilka razy na zwykłym say`u ( morderca coś tam marudził, że znowu szukam problemów czy jakoś tak) to go zapytałem to co pisałem wyżej na u@ niech odpowie wprost. Po chwili patrzę ban

"na wlasne zyczenie... prowokacja... pomimo upomnien" gdzie żadnego upomnienia  nie widziałem. Od razu pisze że proszę aby satanek się nie wypowiadał bo widzę że próbuje obronić morderce.

Jeszcze specjalnie dodam co napisał do mojego kolegi jak mu zabrał admina http://www.speedyshare.com/2gJJY/morderca.png

straszyć graczy jakimiś pkt za to że będzie "niewypał" niewypałem można nazwać twoją pracę na serwerze. Sory tego nie można nazwać pracą.

I jeszcze jedno. Przeczytałem sobie regulamin forum i jest tam fajny pkt " VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii" więc albo odbierzcie jemu prawo do wypowiadania się albo nie zacznie korzystać ze słownika i niech mnie nie nazywa dzieckiem bo patrząc na jego wypowiedzi dałbym mu z 12lat.

Gość Guest

Koleś dostał bana... za obrazę Administracji + wszystkie jego dowody + demka pokazały że mam Duża wyrozumiałeś i Cierpliwość.. i na twoje życzenie niech zamknie ktoś wyżej

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...